KAKVI ŠMEKERI-Fudbaleri iz Sremske Mitrovice se spremaju za važnu utakmicu,ali NISU ZABORAVILI DA ČESTITAJU 8. mart
Foto: Sremska Mitrovica živi

bravo!

KAKVI ŠMEKERI-Fudbaleri iz Sremske Mitrovice se spremaju za važnu utakmicu,ali NISU ZABORAVILI DA ČESTITAJU 8. mart

Sportski direktor FK “Radnički” Dragan Despotović dodao je da njihov klub sa posebnom pažnjom ophodi prema damama, a s tim u vezi, kao i do sada, ulaznice na njihove utakmice za sve žene će biti besplatan

Objavljeno: 16:31h

Fudbaleri “Radničkog” iz Sremske Mitrovice su povodom 8. marta iznenadili svoje sugrađanke, a 15. marta igraju istorijsku utakmicu protiv “Crvene zvezde”.

Iako su u ozbiljnim pripremama za utakmicu protiv “Crvene zvezde”, koja će se odigrati u sredu 15. marta sa početkom u 15 časova, fudbaleri FK “Radnički” iz Sremske Mitrovice su našli vremena da naprave mali znak pažnje povodom 8. marta. Sugrađankama su na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici podelili 100 karanfila, simbolično za 100 godina postojanja njihovog kluba.

Sremska Mitrovica
foto: Sremska Mitrovica živi

“Želim da čestitam svim ženama 8. mart, bakama, majkama, sestrama. Nadam se da ćemo nastaviti da vas uveseljavamo našim dobrim igrama. Pozivam vas da dođete da nas pratite kao i sada. Ova velika utakmica koja nas čeka biće jedna velika fudbalska predstava”, rekao je ovom prilikom golman kluba, Miloš Ostojić.

Sremska Mitrovica
foto: Sremska Mitrovica živi

Sportski direktor FK “Radnički” Dragan Despotović dodao je da njihov klub sa posebnom pažnjom ophodi prema damama, a s tim u vezi, kao i do sada, ulaznice na njihove utakmice za sve žene će biti besplatan. Kako kaže, crveni karanfil je kao cvet je simbol malog znaka pažnje prema damama za 8. mart, crvena je bolja njihovog kluba, a broj 100 simboliše njihov vek. Osvrnuo se i na utakmicu protiv crveno-belih.

1 / 7 Foto: Sremska Mitrovica živi

“Čestitamo svim ženama Sremske Mitrovice i cele Srbije 8. mart. Upriličili smo da u povodu 100 godina kluba da još jednom svim ženama poklonimo cveće i neki deo pažnje koji su fudbaleri “Radničkog” Sremske Mitrovice upriličili na današnji dan. U sklopu svega što smo radili do sada jeste da svim ženama dozvoljavamo besplatan ulaz na utakmice Radničkog, to ćemo raditi i ubuduće. Sledeća sreda jeste vrhunski događaj za Sremsku Mitrovicu, mi jesmo brend grada i u skladu sa tim se i ponašamo. Pre “Zvezde” smo igrali sa “Partizanom” gde smo pokazali koliko smo veliki i jaki, i koliko možemo da učinimo za ceo grad. Svesni smo da igramo protiv evropskog i svetskog šampiona, ali će ovi momci igrati najbolje što mogu. Svakako, sve nas čeka vrhunski sport”, rekao je Despotović.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.