MIROLJUB SE SA KAPITALCEM OD 2 METRA BORIO 90 MINUTA: Najveća riba koju je ulovio tokom svog DUGOG STAŽA! (FOTO)
Miroljub Miljković, Foto: Printskrin/Miroljub Miljković/Facebook

RIBOLOV

MIROLJUB SE SA KAPITALCEM OD 2 METRA BORIO 90 MINUTA: Najveća riba koju je ulovio tokom svog DUGOG STAŽA! (FOTO)

Miljković ima blizu 70 godina i kaže da voli da odlazi na pecanje, koje je ovog novembra obezbedilo zimnicu

Objavljeno:

Strastveni ribolovac Miroljub Miljković ponosan je na svoj kapitalni ulov – soma od blizu 44 kilograma i dva metra, to je najveća riba koju je on ulovio tokom svog dugog penziono-ribolovačkog staža.

On dodaje da je puno puta kući donosio velike ribe ali sa ovom kilažom nikada. Specifično je to što je on soma uhvatio na sistem za šarana i kačamak, a sama borba sa ovom "nemani“ trajala je čitavih 90 minuta u mestu Golubinje na Dunavu.

- Ja leto provodim na Bovnu imam tamo prikolicu gde sam smešten i po čitavo leto pecam. Kada dođe jesen i zima, ja na pecanje odlazim na Dunav, jednostavno tako volim i tako sam se organizovao, jer sam u penziji i imam puno vremena - kaže za "Niške Vesti" ovaj strastveni ribolovac.

Miljković ima blizu 70 godina i kaže da voli da odlazi na pecanje, koje je ovog novembra obezbedilo zimnicu. Na pitanje šta će sada sa tim ulovom on kaže:

- Kako šta ću sa njim, pa zimnicu ću da napravim od njega, šta bi u ova teška vremena - kaže uz osmeh Miljković.

On dodaje da se ovom ulovu pored njega raduju i komšije sa Ledene stene ali i brojna rodbina koja kaže i malo doda u prepričavanju događaja, "pa se kroz Niš pročulo da sam uhvatio soma od 60 kilograma“.

(Espreso / Niške vest)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.