OTAC NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Robert je iz Amerike doleteo u Srbiju samo da bi tati priredio iznenađenje za rođendan! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

bravo bre!

OTAC NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Robert je iz Amerike doleteo u Srbiju samo da bi tati priredio iznenađenje za rođendan! (VIDEO)

Daljina, nostalgija ali i osećaj za najbliže učinili su svoje, pa je tako ovaj dečko rešio da ocu priredi nešto što će pamtiti do kraja života
Objavljeno:

Prelepih priča koje vraćaju osmeh na lice i veru u bolje sutra, nažalost sve je manje. Vreme u kojem živimo tera nas da posmatramo stvari iz nekog drugog ugla - ali povremeno, pojave se neki ljudi koji svojim delima uspevaju da nas pokrenu i vrate nam osmeh na lice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mladi Robert Kovrlija (25) iz Zemuna oduševio je celu zemlju, a najviše svoju porodicu, kada je čak iz Amerike doleteo u Srbiju kako bi svom ocu poželeo srećan rođendan!

foto: Facebook/Robert Kovrlija

Posao u inostranstvu dobio je kada je konkurisao za spasilačku službu u Americi, gde je uspešno primljen.

Daljina, nostalgija ali i osećaj za najbliže učinili su svoje, pa je tako ovaj dečko rešio da ocu priredi nešto što će pamtiti do kraja života.

- Mnogo volim svog ćaleta i ništa manje nije zaslužio. Ideja mi je sama došla, pa sam samo rešio da je jednostavno sprovedem u delo. Kupio sam kartu i krenuo po tatu - objašnjava nam uz osmeh.

foto: Facebook/Robert Kovrlija

Video je snimao od trenutka polaska u Srbiju, pa sve dok svog oca nije ugledao i čvrsto zagrlio.

- Kujem plan protiv tebe, ne idem ni na kakve Bahame kao što sam ti rekao, dolazim da te vidim ćale! - otpočinje svoje putovanje uz ove reči.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.