Monstrum pred sudijom: Nisam mučio niti žigosao moju Mariju!
Foto: Blic/Milan Ilić

Negira krivicu

Monstrum pred sudijom: Nisam mučio niti žigosao moju Mariju!

Nakon što je juče odveden na saslušanje kod tužioca, Marinković je mirno saslušao šta mu se stavlja na teret, a potom samo kratko rekao da ništa od navedenog nije tačno
Objavljeno:

Ahmet Marinković (40), koji si sumnjiči za porodično nasilje i iživljavanje nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) iz Kaluđerice, na saslušanju kod tužioca negirao je da je ženu sekao žiletom, pekao usijanim ekserima i gasio cigarete na njoj, objavio je “Alo”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak njemu je sudija za predhodni postupak odredio pritvor do 30 dana i tereti se za porodično nasilje, za šta je zaprećena kazna do 10 godina robije.

Nakon što je juče odveden na saslušanje kod tužioca, Marinković je mirno saslušao šta mu se stavlja na teret, a potom samo kratko rekao da ništa od navedenog nije tačno.

- Kazaću samo da nije istina da sam mučio sekao i žigosao moju Mariju - rekao je na saslušanju Marinković, a potom odbio svaki vid komunikacije.

Prema navodima našeg sagovornika, ostalo je upečatljivo kako se Marinković hladnokrvno držao svog stava, bez ijednog izraza na licu.

- Marinković ni u jednom trenutku nije pokazao znake kajanja, naprotiv, bio je gord i samoveren, ali deo dokaza koji su prikupljeni, kao i Marijin iskaz, dosta govore o njegovim delima - kaže naš sagovornik.

Da podsetimo, Marija Ferizović je u utorak osobođena nakon trodnevnog mučenja kojem je priustvovalo njihovo troje dece. Nesrećna žena ispričala je da ju je nevenčani suprug Ahmet Marinković sekao žiletom po telu, butinama i stražnjici, a na kraju i žigosao.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.