Ovo morate da imate: Beograd dobio svoje Viber stikere! Pogledajte ih! (FOTO)
Foto: Promo

nije što su naši ali...

Ovo morate da imate: Beograd dobio svoje Viber stikere! Pogledajte ih! (FOTO)

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji
Objavljeno:

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija - Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera “Young Love In...”. Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Stiker paket „Young Love In Belgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom jedinstvenom paketu „nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji Viber tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike. Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju. Beograd je izabran da se nađe među prvih deset svetskih metropola koje su postale deo serije globalno dostupnih i omiljnih stikera “Young Love In…” - saopštili su iz Grada Beograda.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.