O ovom hotelskom hitu u BG priča pola Evrope: Spavajte kao bogovi - u kapsulama!
Foto: Filip Plavčić

ovo niste videli do sad

O ovom hotelskom hitu u BG priča pola Evrope: Spavajte kao bogovi - u kapsulama!

Ako i dalje verujete da ste sve videli i da sve znate, dopustite da vas razuverimo. Da li ste nekad spavali na mestu nalik ovom? Kladimo se da niste
Objavljeno:

Beograd. Tako veliki i prostran, u sebi krije tajne koje malo ko od nas može da zamisli. Koliko vam se samo puta desilo da prolazite širokim ulicama, a da zapravo pojma nemate šta se krije iza debelih zidova, plavičastih prozora i tuđih pogleda?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Filip Plavčić

Šta ako se baš iza tih zidova kriju neverovatne stvari koje ne možete zamisliti? Šta ako postoji mesto koje vam je bukvalno ispred nosa, gde ljudi spavaju i borave, izolovani od gradske buke i haosa, pored toga što su u strogom centru?

Ako i dalje verujete da ste sve videli i da sve znate, dopustite da vas razuverimo. Da li ste ikada spavali u kapsuli?

foto: Filip Plavčić

Da, dobro ste pročitali. Ako niste (a verovatno niste) - onda će vas iznenaditi da je to moguće, baš usred Beograda - u Lominoj broj 14, na Zelenom vencu.

"City Zen" hostel je prvo i jedino mesto, ne samo u Beogradu, već na celom Balkanu, koje svojim gostima nudi baš ono što ne možete zamisliti - boravak i spavanje u kapsulama.

foto: Privatna arhiva

Verovatno se pitate šta su to kapsule, kako one funcionišu i po čemu se ovo mesto razlikuje od drugih?

Kako bismo i mi saznali o čemu je reč, uputili smo se na pomenutu adresu gde nas je dočekao nasmejani vlasnik Adem Kadenić.

foto: Filip Plavčić

Velike lepeze i izuzetno pozitivna atmosfera prvo je što smo zapazili u velikoj dnevnoj sobi u kojoj se gosti redovno okupljaju.

Toplina ambijenta i izuzetna energija sastavni su deo ovog mesta, što je jedna od prvih stvari koja ovaj hostel čini posebnim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.