OVO JE FANTASTIČNO! Besplatno učite strani jezik ili podučavajte druge
Ilustracija, Foto: Profimedija

Online Božidarac Language cafe

OVO JE FANTASTIČNO! Besplatno učite strani jezik ili podučavajte druge

Božidarac je organizovao Online Language cafe gde će svako ko želi imati priliku da besplatno učestvuje sa bilo kog mesta

Objavljeno: 14:39h

Ukoliko volite strane jezike, želite da ih naučite ili da prenesete svoje znanje drugima, a pritom volite i da se družite, onda će vas oduševiti mogućnost da to i ostvariti i to potpuno besplatno!

Naime, Božidarac je organizovao Online Language cafe gde će svako ko želi imati priliku da besplatno učestvuje sa bilo kog mesta: iz svog doma, sobe, terese, parka, telefona ili kompjutera.

- Pridružite nam se ovog četvrtka, 30. jula u 20 časova. Imaćete priliku da vežbate jezik besplatno ili pomognete drugima da govore jezik koji vi znate. To takođe otvara mogućnost da steknete nove prijatelje i to sve online, sa telefona ili kompjutera. Učešće je besplatno i otvoreno za sve, gde god se nalazili. Iskoristite priliku i slobodno pozovite i svoje prijatelje da nam se priključe. Online Language cafe organizujemo sa ciljem da širimo ljubav prema raznim jezicima i kulturama - poručuju iz Božidarca.

Sve se organizuje u okviru ovogodišnjeg programa Božidarac Digital.

- Ovog puta ćete imaćete priliku da naučite nešto na španskom zato što je to jezik na koji ćemo staviti fokus ovog meseca, ali možete vežbati bilo koji jezik ukoliko nađete sagovornika ili sagovornicu - poručuju organizatori.

Agenda za četvrtak, 30. jul, od 20h:

20:00 - Kratka prezentacija španskog jezika / kulture

20:20 - Virtualni prostor je podeljen na ''sobe'' u kojima se govori po jedan jezik, po vašem izboru se pridružujete sobi odnosno jeziku koji želite da usavršite // Paralelno će biti organizovana radionica osnovne fraze na španskom jeziku

21:30 - Zvanični završetak Božidarac Language cafe

Prijavite se odmah na linku ovde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.