Danas topli radijatori: Počinje proba grejanja u Beogradu!

NEMA POSKUPLJENJA

Danas topli radijatori: Počinje proba grejanja u Beogradu!

Čim grejna sezona zvanično počne, potrošači mogu da prijave reklamacije koje se odnose i na eventualne nedostatke na kućnim grejnim instalacijama unutar jedne zgrade
Objavljeno:

Javno komunalno preduzeće (JKP) Beogradske elektrane saopštilo je da danas počinju probe daljinskog grejanja Beograda. Kako se navodi, beogradski sistem daljinskog grejanja, bio je gotovo šest meseci u stanju mirovanja , pa će se sistem postepeno zagrevati tokom dana, što znači da se efekti toplih funkcionalnih proba mogu očekivati u kasnim popodnevnim i večernjim časovima. U saopštenju se podseća da je zvanični početka grejne sezone ;15. oktobra 2015. i do tada se reklamacije prijavljuju Dispečerskom centru - Službi za prijem reklamacija - za curenje vode iz instalacija 011/2093-100 ;i zbog negrejanja celih zgrada 011/2093-011.

Beoinfo
Dodaje se da čim grejna sezona zvanično počne, potrošači mogu da prijave reklamacije koje se odnose i na eventualne nedostatke na kućnim grejnim instalacijama unutar jedne zgrade. Gradonačelnik Siniša Mali je naglasio da grejna sezona formalno počinje 15. oktobra, ali da je zbog najave niskih temperatura za narednu sedmicu naložio direktoru ovog preduzeća da već od danas krenu tople funkcionalne probe. - Usudiću se da kažem da se ove godine grejna sezona dočekuje spremnije nego ikad, s obzirom na to da je 1,6 milijardi dinara uloženo za rekonstrukciju sistema i završetak nekih projekata iz prethodne godine. Siguran sam da će građani Beograda biti zadovoljni kvalitetom grejanja ove grejne sezone - rekao je Siniša Mali.
Beoinfo
Kada je reč o ceni grejanja, Mali je naglasio da se ona u ovom trenutku neće menjati. Mali je rekao da Gradska vlast prošle godine Beogradskim elektranama nije dozvolila da povećaju cene grejanja, koliko je trebalo, iako je gas poskupeo za 23 odsto, već je cena grejanja povećana svega 4,7 odsto. (Espreso.co.rs/Beoinfo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.