BEOGRAĐANIN ISPLANIRAO KUMU MOMAČKO VEČE U STRIPTIZ KLUBU: Zatražio POMOĆ, pa Srbi na njega osuli PALJBU
Svadba, Foto: RINA

šok

BEOGRAĐANIN ISPLANIRAO KUMU MOMAČKO VEČE U STRIPTIZ KLUBU: Zatražio POMOĆ, pa Srbi na njega osuli PALJBU

Namera Beograđana i izbor mesta za momačko veče nije se svidelo velikom broju ljudi

Objavljeno:

Momačke i devojačke večeri su nešto što je kod nas naširoko prihvaćeno, međutim, ono što nije jesu mesta gde se ovakve večeri mogu provesti. A jedno na lošijem glasu svakako je striptiz bar.

O striptiz baru povela se priča na sajtu Redit, onda kada je neimenovani Beograđanin podelio sa drugima informaciju gde svog kuma, budućeg mladoženju želi da povede za momačko veče. Iako je zatražio preporuke za najbolji striptiz bar u Beogradu, dobio je nešto sasvim drugo.

"Preporuka za striptiz bar za momačko veče u Beogradu? Koje od mestašaca ove vrste bi bilo najpogodnije za malo momačko veče, dakle nekih petnaestak momaka da organizujemo mom budućem kumu jedno lepo atmosferično veče?

I zanima me koliko može biti problematično ako neko malo više popije i pobudali... Naravno, imamo nameru da budemo skroz primerenog i ne remetujućeg ponašanja, ali imamo možda dvojicu drugara sa kojima nikad nije sigurno koliko glasni i remetilački mogu postati kad popiju", napisao je on.

"O ovim porodičnim vrednostima se ne priča"

Njegovo pitanje, odnosno njegova namera i izbor mesta za momačko veče nije se svidelo velikom broju ljudi, koji su izrazili potpuno nezadovoljstvo u komentarima.

"Želudac mi se preokrene kad pročitam ovako nešto", "Dečačići bi da gledaju si*ice i guzi*ce pošto se napiju do besvesti. Slatkiši", "O ovakvim porodičnim vrednostima se ne priča", "Interesuje me kakve žene pristaju na ovo?", "Misliš da one znaju?", "Nemoj to da radiš, sinko. S tim parama idite do Beča ili nešto tako", "Ja mislim da muškarac koji za momačko ide u striptiz bar nije spreman za brak", glasili su komentari ispod njegove objave.

"U čemu je vaš problem?"

Kao neko ko je postavio ovo pitanje, Beograđanin se ponovo javio i priznao da nije očekivao ovoliki napad od strane drugih Srba.

"Stvarno nisam očekivao ovoliko moralnih odgovara... Ne znam u čemu je vaš problem? Uopšte nije nikakva ideja neki ku*valuk ili slično. Jednostavno želimo neki separe sa strane, da se okupimo, popijemo, malo doživimo taj vajb i to je to. Više je radi fore i atmosfere, svakako ne želimo mom kumu da uvaljujemo neku striptizetu u krilo", napisao je on.

Bonus video:

03:15

JA DA SAM NA TRAMPOVOM MESTU SASTAVILA BIH JE SA ZEMLJOM Poznata striptiz igračica o aferi Tramp: Nema toga kod stare garde

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.