CELA SRBIJA PRIČA O OVIM BAKAMA IZ BEOGRADA: One su dokaz da dobra trač partija ne bira mesto (VIDEO)
Bake, Foto: Printscreen / TikTok/ Yanoskova1

HIT

CELA SRBIJA PRIČA O OVIM BAKAMA IZ BEOGRADA: One su dokaz da dobra trač partija ne bira mesto (VIDEO)

Mesto gde se odvila ova trač partija možda krije i neku tužnu priču

Objavljeno:

Svakodnevne situacije, isečci iz života iz Beograda, ali generalno iz cele Srbije, privlače veliku pažnju na društvenim mrežama jer nišđta nije inspirativno kao sam život. Tako se od sinoć uveliko komentariše snimak dve bake koje su proćaskale nslonjene na kontejner. Video prati komentar: "Za dobar trač nije bitno mesto", ima oko 140 hiljada lajkova i više stotina komentara.

Video je šerovan oko 94 hiljade puta, a prati ga i natpis: "Volim te, Beograde". Među komentarima su i ovakve reakcije: "Ovako i nas dve" ili "Ovako ćemo i nas dve", "Super", "Isto mi", "Level pro maks".

Šačica razgovora uvek dobro dođe, može da ulepša dan i da pomogne nekome. A za to zaista mesto nije bitno. Niko čoveku ne može da pomogne više od drugog čoveka i nekada i lepa reč mnogo znači. Situacija se "namesti". Zašto ne zastati i ne popričati? Ko zna šta se saznalo iz ovog razgovora... Nadamo se je bio od koristi i da će ove bake imati priliku da proćaskaju i na nekom lepšem mestu.

Mesto gde se odvila ova trač partija možda krije i neku tužnu priču. Neka su bake žive i zdrave. I razgovarajte sa ljudima. Blagotvorno je.

Bonus video:

00:20

Baka od 90godina obeležila Svetski dan velnesa

(Espreso / Blic Žena / Jelena Milenković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.