POJAČANO PRISUSTVO PRIPADNIKA MINISTARSTVA ODBRANE NA NAŠIM ULICAMA: Ovako izgledaju mere bezbednosti (FOTO)
Vojska Srbije, Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

VOJSKA SRBIJE

POJAČANO PRISUSTVO PRIPADNIKA MINISTARSTVA ODBRANE NA NAŠIM ULICAMA: Ovako izgledaju mere bezbednosti (FOTO)

Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva

Objavljeno:

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Vojska Srbije na ulicama
Vojska Srbije na ulicamafoto: Ministarstvo odbrane Srbije

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

"Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video:

02:34

OVAJ TAJNI MEHANIZAM POLICIJE PROVERENO DAJE REZULTATE! Stručnjak za bezbednost otkrio šta je INTELIGENCIJA SMEĆA: Baš kao u filmu

(Espreso / Agencije / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.