KUĆICA ZDRAVLJA - BESPLATNI PREGLEDI U MIRIJEVU! Od pedijatra do stomatologa - kako za decu tako i za penzionere
Foto: Promo

besplatni pregledi

KUĆICA ZDRAVLJA - BESPLATNI PREGLEDI U MIRIJEVU! Od pedijatra do stomatologa - kako za decu tako i za penzionere

Organizovan je bio i tzv Family day kada su deca mogla da besplatno dobiju pregled fizijatra, savete fizioterapeuta, pregled stomatologa i savet pedijatra, kao i ultrazvuk abdomena

Objavljeno:

Od 13. do 19. oktobra građani opštine Zvezdara mogli su da obave besplatne specijalističke preglede u terenskoj ambulanti "Kućici zdravlja".

Ona se nalazina na Mirijevu, na platou Mesne zajednice "Novo Mirijevo".

Sedam dana od 8 do 17 sati realizovan je projekat “Kućica zdravlja” što je predstavljalo još jednu odličnu saradnju koju Gradska opština “Zvezdara” ima sa Domom zdravlja “Zvezdara”.

Ova terenska ambulanta je važna jer se sve obavljalo bez čekanja, bez uputa, čak i zdravstvene knjižice. Bila je dovoljna samo lična karta da se obave svi preventivni specijalistički pregledi.

1 / 7 Foto: Promo

Primera radi pregled oftalmologa je podrazumevao utvrđivanje dioptrije, kao i pregled očnog dna. Bio je i poseban dan za penzionere. Tada su naši najstariji sugrađani dobili savete kako da pravilno uzimaju terapije, mogli su da izmere telesnu masu, određen im je BMI, izmeren krvni pritisak, kao i nivo šećera u krvi, urađen ultrazvuk abdomena.

Organizovan je bio i tzv Family day kada su deca mogla da besplatno dobiju pregled fizijatra, savete fizioterapeuta, pregled stomatologa i savet pedijatra, kao i ultrazvuk abdomena.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.