POČINJE PRIJAVA ZA BESPLATNE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE U OPŠTINI STARI GRAD: Evo do kada traje i gde da se javite!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

PRELEPO

POČINJE PRIJAVA ZA BESPLATNE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE U OPŠTINI STARI GRAD: Evo do kada traje i gde da se javite!

Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid

Objavljeno:

U beogradskoj opštini Stari grad danas počinje prijava za besplatne novogodišnje paketiće koji se dodeljuju deci uzrasta do 12 godina.

Prijave traju svakog radnog dana od 8 do 20 časova, kao i svake subote od 10 do 16 časova, do 20. decembra, u Uslužnom centru opštine, gde se ulazi iz Nušićeve ulice.

"Mogućnost prijave imaju svi roditelji ili staratelji sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”, kao i roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu ili predškolsku ustanovu na teritoriji opštine. Pravo na pakateić imaju deca uzrasta od 0 do 12 godina", rekla je Tanjugu Dragica Rajković, ispred Uslužnog centra GO Stari grad.

Prema njenim rečima, prilikom prijave, ukoliko dete nema prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, neophodno je dostaviti na uvid đačku knjižicu. Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid, rekla je Rajković.

"Nakon toga svaki roditelj će dobiti određeni datum i vreme krajem decembra kada mogu da preuzme paketiće, a dodela će biti upriličena 26, 27, i 28. decembra u Velikoj sali Gradske opštine Stari grad", rekla je Rajković. Ona je napomenula da je opština i ove godine pripremila prigodan i zabavan program u sklopu manifestacije Starogradska zima koja će početi 23. decembra.

"Celokupan program manifestacija za decembar mesec možete videti na zvaničnom sajtu Gradske opštine Stari grad kao i na zvaničnim profilima na Instagram i Fejsbuk stranicama", rekla je Rajković.

Bonus video: NOĆNI VUKOVI JOŠ JEDNOM POKAZALI PLEMENITOST! Paketićima iz Rusije obradovali mališane iz Kragujevca!

01:13

NOĆNI VUKOVI JOŠ JEDNOM POKAZALI PLEMENITOST! Paketićima iz Rusije obradovali mališane iz Kragujevca! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.