BESPLATNI KONCERTI I FILMSKE PROJEKCIJE - Opština Stari grad organizovala manifestaciju BEOGRAD ŽIVI
Foto: Promo

POGLEDAJTE

BESPLATNI KONCERTI I FILMSKE PROJEKCIJE - Opština Stari grad organizovala manifestaciju BEOGRAD ŽIVI

Program je bio podeljen u dve celine – radioničarski i revijalni program

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad organizovala je svojevremeno bogat besplatan kulturno-umetnički program. Optšina je pokrenula akciju “Beograd živi” tokom jula i avgusta u saradnji sa ustanovom kulture ”Parobrod”, Dečijim kulturnim centrom Beograd, Kombank dvoranom, Crvenim krstom i muzejem Grada Beograda.

Program je bio podeljen u dve celine – radioničarski i revijalni program.

U okviru radioničarskog programa organizovane su radionice za decu školskog uzrasta dok su u u sklopu revijalnog programa, na Kosančićevom vencu, održane filmske projekcije za odrasle, a koncerti za decu su se održavali u Ulici cara Lazara.

01:00

Beograd živi

A kako je izgledala ova manifestacija...

Sve je počelo početkom jula 2021. koncertom hora Dečijeg kulturnog centra Beogradu na dar, kada je i svečano otvorena manifestacija ”Beograd živi”.

U okviru ove manifestacije održane su i i besplatne dečje radionice pravljenja origamija i pozorišnih lutaka na Topličinom vencu. Uz sve to bile su i radionice ”Sportić i klinci” i ”Pozorišno razigravanje” ispred paviljona Cvijeta Zuzorić.

Besplatan bioskop na otvorenom otvoren je bio filmskom projekcijom ”Izbrisana istorija”. Ono što je posebno bitno naglasiti je da su na na svim punktovima volonteri gradske opštine Stari grad organizovali humanitarnu prodaju osveženja u cilju obezbeđivanja finansijske pomoći za lečenje malog Boška Guglete za koga se u to vreme skupljala novčana pomoć kako bi mogao da primi lek Zolgensmu.

Bonus video

00:17

Beograd za sve ljubitelje prirode usred grada Upoznajte najlepšu zelenu oazu u centru prestonice

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.