IZNENADIĆETE SE KAD OVO PROČITATE! Ovo je odluka Grada Beograda koja je šokirala mnoge!
Knez Mihailova, Foto: Espreso.co.rs

da li ste znali?

IZNENADIĆETE SE KAD OVO PROČITATE! Ovo je odluka Grada Beograda koja je šokirala mnoge!

To nije isključivalo prava iz republičkog budžeta jer svaka porodilja ima pravo na još sto hiljada dinara, dečji dodatak i sva ostala davanja

Objavljeno:

Bio je to važan dan za Beograđane. Odbornici Skupštine grada usvojili su Odluku o izmenama i dopunama Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite. O čemu je zapravo reč - ovom odlukom finansijska sredstva potrebna za korišćenje svih usluga socijalne zaštite od sada se u celosti obezbeđuju iz budžeta Grada.

Bio je to značajan pomak u kvalitetu socijalne zaštite na teritoriji grada Beograda.

Grad Beograd je poslednjih godina punu pažnju posvetio socijalnoj zaštiti. Najvažniji princip u koncipiranju budžeta grada je bila i ostala briga o ljudima.

00:35

Grad Beograd je poslednjih godina punu pažnju posvetio socijalnoj zaštiti.

Primera radi, nezaposlene porodilje u Beogradu i one sa niskim primanjima, koje su 2020. dobile jednokratnu pomoć u iznosu od 25 hiljada dinara, od 1. januara 2021. su mogle da računaju na povećanje. jednokratna pomoć grada od 30 hiljada, a ukupna za prvo dete 50 hiljada dinara.

To nije isključivalo prava iz republičkog budžeta jer svaka porodilja ima pravo na još sto hiljada dinara, dečji dodatak i sva ostala davanja.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.