OVAKO SVI PENZIONERI TREBA DA SLAVE ROĐENDANE! Ovo je najdivniji mogući primer, SVAKA ČAST
Penzioneri/Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

TREĆE DOBA

OVAKO SVI PENZIONERI TREBA DA SLAVE ROĐENDANE! Ovo je najdivniji mogući primer, SVAKA ČAST

Osamnaestogodišnji unuk jedne penzionerke rekao je da se veoma raduje kada vidi svoju baku

Objavljeno:

Članovi Udruženja penzionera „Treće doba” iz Starog Mirijeva tradicionalno, kao i svakog meseca godinama unazad, slavili su rođendane penzionera rođenih u prethodnom mesecu.

Bila bi to proslava kao i sve prethodne da ih ovog puta nisu iznenadili njihovi unuci koji su se organizovali i iznenada se pojavili da zajedno sa svojim dekama i bakama zaigraju kolo i zapevaju pesme koje su nastale i bile popularne u detinjstvu njihovih roditelja.

Osamnaestogodišnji unuk jedne penzionerke rekao je da se veoma raduje kada vidi svoju baku koliko je srećna dok u kolu igra sa svojim vršnjacima.

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

– Sada sam tek shvatio šta znači to kada neko kaže da je čovek mlad sve dotle dok mu je duh takav.

A godinu dana starija Anđela, unuka jednog penzionera, kaže da ne prepoznaje svog deku koji se teško kreće po kući i dvorištu a ovde se uhvatio u kolo.

Neumorni penzioneri Starog Mirijeva i udruženja „Treće doba“ ne posustaju ni kada su u pitanju putovanja i druženja sa penzionerima širom Srbije.

Nedavno su posetili kolege iz Negotina i obišli sve turističke znamenitosti tog grada i okoline, bili su na slavi manastira Tumane, a uživali su i u manifestaciji Kosidba na Rajcu, objavio je Glas osiguranika.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.