JEDNA ULICA U BEOGRADU DOBIJA DODATNU TRAKU U OBA SMERA! Gradonačelnik Šapić saopštio detalje
Gužva na Novom Beogradu, Foto: Privatna arhiva

rasterećenje

JEDNA ULICA U BEOGRADU DOBIJA DODATNU TRAKU U OBA SMERA! Gradonačelnik Šapić saopštio detalje

Gradonačelnik Beograda obišao radove na Novom Beogradu koji su u toku

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je do kraja 2024. godine radove na proširenju više gradskih saobraćajnica, prvenstveno na Novom Beogradu ali i u drugim krajevima grada, u cilju poboljšanja saobraćaja u gradu.

On je to najavio tokom obilaska radova na proširenju bulevara Zorana Đinđića, koji će dobiti celom svojom dužinom po još jednu traku u oba smera, tamo gde nema po tri trake, a po tri trake će dobiti i deo ulice Tošin bunar, kao i ulica Pariske komune.

Novi Beograd
Novi Beogradfoto: Uroš Arsić

"Ideja nam je da, ne samo na Novom Beogradu gde ima najviše prostora, već gde god možemo u gradu da krenemo sa proširivanjem bulevara, i da povećavamo protočnost saobraćaja u Beogradu", rekao je Šapić i objasnio da bi to praktično značilo da bi javni prevoz dobio traku za sebe, u ulicama u kojima prolazi.

Bulevar Zorana Đinđića će dobiti i uređena parking mesta od ulice Milentija Popovića do ulice Omladinskih brigada, u onim delovima ulice u kojima sada ne postoje.

Bonus video:

00:53

PRVI POSAO MI BIO PROJEKAT OBILAZNICE, A ZAVRŠENO JE PRED PENZIJU!Pomoćnik ministra Mišić: Ovim deonicama saobraćaj će biti rasterećen

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.