BEOGRAĐANKA PORUČILA KLIMU, PLATILA, PA DOBILA PORUKU ZBOG KOJE JE ZANEMELA: To nije bilo poslednje IZNENAĐENJE
Klima uređaj, Foto: Profimedia

UPOZORENJE

BEOGRAĐANKA PORUČILA KLIMU, PLATILA, PA DOBILA PORUKU ZBOG KOJE JE ZANEMELA: To nije bilo poslednje IZNENAĐENJE

Beograđanka je uputila važno upozorenje sugrađanima

Objavljeno:

Na Instagram stranici pojavila se objava jedne Beograđanke koja je upozorila ljude na prevaru od strane jedne firme koja prodaje klima-uređaje na koju je ona nasela.

Naime, žena je onlajn htela da kupi klimu, uplatila je novac za nju, ali tek kada je otišla na prijavljenu adresu firme uverila se da ona uopšte ne postoji!

S obzirom na to da nas je pogodio još jedan u nizu tropskih talasa ovog leta mnogi su još uvek u potrazi za klima-uređajima.

- Dana 12. 8. 2023. preko jedne firme poručila klima-uređaj. Na sajtu sam ostavila svoje podatke i preuzela uplatnicu koju sam i uplatila preko e-bankinga. Nakon što je uplata proknjižena dobila sam mejl od navedene firme da uplatim još 60.000 dinara za montažu klima-uređaja - napisala je ona u objavi.

Dodala je i da dodatnu uplatu nije izvršila jer je smatrala da je to previše, a nije ni zahtevala ugradnju.

Prevara
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

- Od 12. 8. pokušala sam da stupim u kontakt telefonskim putem sa tom firmom, slala sam mejl firmi, ali odgovora nije bilo. Dana 19. 8. otišla sam u ulicu Milana Vukosa 8 gde je prijavljeno sedište firme, ali tamo nikoga nisam zatekla, a u razgovoru sa stanarima saznala sam da firma ne postoji kod njih u zgradi. Kada sam ušla na sajt da proverim dokle je stigla isporuka kllime videla sam da piše da je ugovor prekinut od strane prodavca.

Bonus video:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.