ZNA ČOVEK ŠTA VALJA: Osnivač Alibabe uhvaćen u LUDOM PROVODU u Beogradu, popustile mu KOČNICE! (VIDEO)
Džek Ma, Foto: : TWITTER/PRINTSCREEN/@KALABASTERJAK

NEKAD NAJBOGATIJI ČOVEK AZIJE

ZNA ČOVEK ŠTA VALJA: Osnivač Alibabe uhvaćen u LUDOM PROVODU u Beogradu, popustile mu KOČNICE! (VIDEO)

Osnivač Alibabe Džek Ma provodio se u lokalu u Beogradu

Objavljeno:

Na Tviteru je objavljen snimak na kom se nalazi Džek Ma, a kako se navodi na ovoj društvenoj mreži, video je nastao u jednom lokalu u Beogradu u kom se provodio kineski milijarder i osnivač Alibabe.

Na snimku se vidi kako se Džek Ma zabavlja uz muziku. Osnivač Alibabe je u ruci držao prskalicu kojom je mahao uz muziku, kao što su činili i ostali gosti lokala. Na licu je imao osmeh "od uva do uva". Inače, Džek Ma vodi miran i povučen život pa je ovaj snimak koji je objavljen na Tviteru privukao veliku pažnju.

Podsetimo, početkom 2021. godine mediji su nagađali da je Džek Ma nestao jer se tri meseca nije pojavljivao u javnosti. On se takođe nije pojavio u poslednjoj epizodi sopstvenog rijalitija, "Afrički poslovni heroji", koji je mladim afričkim preduzetnicima davao šansu da se takmiče za delić od 1,5 miliona američkih dolara, kako su pisali mediji u januaru 2021. godine.

Ma je tad trebalo da bude jedan od sudija, ali ga je u finalu zamenio izvršni direktor Alibabe, izvestili su mediji. Njegova slika je takođe bila uklonjena sa veb stranice. PR Alibabe rekao je tom prilikom da Ma nije mogao da učestvuje u žiriju "zbog sukoba u rasporedu", preneli su mediji.

Inače, njegovo poslovno carstvo nalazilo se pod nadzorom Pekinga nakon što je Ma održao kontroverzni govor u Šangaju 24. oktobra 2020. godine koji je kritikovao kineski sistem regulacije zbog gušenja inovacija i globalna bankarska pravila uporedio sa "klubom starih ljudi“.

Nekada najbogatiji čovek Azije, sada je predsednik Upravnog odbora Alibaba Grupe, kao i član Upravnog odbora kompanije Braća Huaji. Osnivač je kompanija Taobao i Alipej, i direktor japanske kompanije Softbank. Predsednik je kineskog veća i član upravnog odbora Udruženja za očuva.

Bonus video:

00:24

TIJANA AJFON POSLE ZATVORA PALA U BEDAK! Krenula u noćni provod, pa je pogodila pesma! Kome je posvetila POTRESNE REČI

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.