POBEDA VIŠE! Stari grad ODUSTAO OD DOČEKA, novac ide U DOBROTVORNE SVRHE!
Foto: Fonet / AP

human gest

POBEDA VIŠE! Stari grad ODUSTAO OD DOČEKA, novac ide U DOBROTVORNE SVRHE!

Potpredsednik opštine Nenad Borovčanin na svom Tviter nalogu napisao da je prihvaćen predlog građana i da ta opština neće trošiti novac za doček
Objavljeno: 23:15h

Sledeći primer nekoliko gradova u Srbiji, koji su otkazali planirane zvanične dočeke Nove godine na gradskim trgovima i novac namenjen za njih preusmerili u dobrotvorne svrhe, na takav potez odlučila se i beogradska opština Stari grad.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tu vest je na Tviteru objavio potpredsednik opštine Nenad Borovčanin koji je na svom Tviter nalogu napisao da je prihvaćen predlog građana i da ta opština neće trošiti novac za doček, već da će ga usmeriti za ugroženu decu i siromašne.

To je potom potvrdio i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać. Nenad Borovčanin uputio poziv gradonačelnike drugih gradova i predsednicima opština da učine istu stvar.

Akcija, koja je krenula iz Požege, brzo se proširila po ostalim gradovima Srbije. Do sada se, osim Požege, na takav potez odlučio i Novi Pazar. Internet peticiju "Budimo humani – Nova godina za Novi život", kojom građani Srbije podržavaju ovu akciju, do sada je potpisalo skoro 25.000 ljudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.