Toliko su debeli da NIKAD NISU IMALI SEKS!? Šta li ih je nateralo da krenu sa lečenjem?(VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / AmazingWorldNews

potrebna je volja!

Toliko su debeli da NIKAD NISU IMALI SEKS!? Šta li ih je nateralo da krenu sa lečenjem?(VIDEO)

Podvrgli su medicinskom tretmanu koji uključuje specijalnu ishranu i vežbe, kao i tradicionalnu kinesku metodu mršavljenja vatrom i masažom
Objavljeno:

Kineski par koji pati od gojaznosti, teži neverovatnih 400 kilograma! Lin Ju i Deng Jang venčali su se 2010. godine, ali nikada nisu imali seks, jer su previše gojazni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nikada nismo brinuli o ishrani. Mnogo smo jeli i pili i lako se ugojili - kaže Deng. Lin JU i njegova supruga je Deng Jang rešili SU da preduzmu akciju koja će im pomoći da izgube kilograme. Žele da postanu roditelji, a sigurni su da je to jedini način koji će im to omogućiti.

foto: Printscreen / Youtube / AmazingWorldNews

Oni su sada na lečenju u bolnici u Čangčun, Jilin.

Podvrgli su medicinskom tretmanu koji uključuje specijalnu ishranu i vežbe, kao i tradicionalnu kinesku metodu mršavljenja vatrom i masažom. Njihova težina im je izazvao mnogo problema u javnosti i kako u Kini gojaznost nije poželjna, to im je dodatni razlog da se reše viška kilograma.

Deng se nada da bi ona i njen muž ima mogli da imaju novi set fotografija sa venčanja snimljenih na kraju njihovog lečenja.

U žeji da se upuste u roditeljstvo i imaju svoju decu, par je spreman da prihvati sve metode zdravstvenih stručnjaka povodom njihove težine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.