MAMA, PRESTANI DA SE PUMPAŠ: 245 hiljada dolara dala na operacije, deca je mole da prekine, a ona...(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Barcroft TV

PLASTIČNA MAMA!

MAMA, PRESTANI DA SE PUMPAŠ: 245 hiljada dolara dala na operacije, deca je mole da prekine, a ona...(VIDEO)

Amanda Lav iz Škotske već je tri puta bila na operaciji grudi, a sada želi još. Plan joj je da još više poveća grudi i izvadi poneko rebro
Objavljeno:

Do sada je na svoj izgled potrošila skoro 245 hiljada dolara, a sve je učinila kako bi što više ličila na Barbi. Osim silikonskih grudi, Amanda redovno ubrizgava botoks i injekcije kolagena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Njena najstarija ćerka ima 18 godina i ljudi često misle da joj je mlađa sestra. Amanda je sa 16 godina otišla iz Škotske jer je želela da postane manekenka. “Sve moje prijateljice u Los Anđelesu imale su velike grudi i bila sam ljubomorna na njih. I ja sam to htela, ali moj partner u to vreme nije podržavao operacije jer mu se dopadao moj prirodni izgled“, kaže ona.

Jednim potezom pretvorio je Mikelanđela i ekipu u 16 PRESMEŠNIH animacija! (GIF) Kada je rodila najstariju ćerku Tegan vratila se u Škotsku. Ubrzo je prekinula vezu s parterom i nastavila da živi tamo. Počela je da radi u kantini koju je vodila njena majka, a tamo je ubrzo upoznala sadašnjeg supruga.

foto: Printscreen/Youtube/Barcroft TV

“Kada sam je tek upoznao nije bila operisana. Imala je plavu kosu, lepe oči i divan osmeh. Uvek mi je bila lepa i voleo sam je pre svih operacija“, kaže on.

Ipak, podržao je njenu odluku da se operiše. Sa tim se ne slažu njena deca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.