Natmeg je najstariji mačak na svetu: Ima 31 godinu ili neverovatnih 141 mačijih godina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ChronicleLive.co.uk

ZALUTAO I NAŠAO PORODICU

Natmeg je najstariji mačak na svetu: Ima 31 godinu ili neverovatnih 141 mačijih godina! (VIDEO)

Njegov dolazak im je doneo još više sreće, a sve ove godine dobio je puno pažnje i ljubavi
Objavljeno: 19:28h

Njegov dan je počeo kao i svaki drugi, a nakon što je zalutao 1990. godine dobio je porodicu. Mačak se brzo sprijateljio sa ljubimcem Liz i Iana i od tada večera svake večeri sa njima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danas je Natmeg na putu da postane najstarija mačka na svetu. Kada su pronašli pre 26 godina morali su da ga odvedu kod veterinara zbog rane koju je imao na vratu. Tada im je rečeno da mačak ima 5 godina, tako da sada ova debelica slavi 31. rođendan ili 141 u mačijim godinama.

Šta to piše na dečijim majicama? Ona ima samo 8 godina i objasnila je šta joj smeta! (VIDEO)

Ipak, ukoliko ovi podaci ne mogu da se provere, mačak će se voditi kao odrastao što bi značilo da je tada imao dve godine.

Bilo kako bilo, on bi i sa 28 godina - što je 129 u mačijim godinama, ponosno može da ponese titulu najstarijeg na svetu.

- Svake godine slavimo njegov rođendan u martu, jer smo ga tada pronašli, a njegova omiljena jela su pečena piletina u sosu, kao i ostali mesnati proizvodi - rekla je Liz.

Njegov dolazak im je doneo još više sreće, a sve ove godine dobio je puno pažnje i ljubavi. Oni su poslali pismo Ginisovoj knjizi rekorda, a ljudi iz Ginisa se nadaju da će uspeti da prikupe svu nephodnu dokumentaciju kako bi ga i zvanično upisali.

(Espreso.co.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.