KRALJICA SELFIJA: Jednom fotkom je uništila skulpture od 200.000 dolara! (VIDEO)
Foto: Printscreen/LiveLeak

DOMINO EFEKAT

KRALJICA SELFIJA: Jednom fotkom je uništila skulpture od 200.000 dolara! (VIDEO)

Za sada nije poznata odluka muzeja da li će naplatiti štetu za postavke, a ukoliko se to desi ova devojka verovatno više nikada neće napraviti selfi

Objavljeno:

Posete muzejima i izložbama mogu nekada da krenu po zlu. Iako su uvek jasna pravila za posetioce uvek može da se nađe neka šeprtlja koja će nešto da pokvari. Upravo takva jedna osoba se našla na izložbi u Los Anđelesu koju će jedan selfi skupo koštati.

Devojka je na izložbi u 14th Factory u Los Anđelesu pokušala da napravi selfi i tom prilikom je uspela da napravi štetu od 200.000 dolara. Ona je oborila postavke kao domine, a iz muzeja su rekli da su tri skulpture trajno oštećene.

NADREALNA PRIRODA: Ronioci otkrili podvodnu reku koja ide kroz okean! (VIDEO)

Ceo incident su snimile kamere, a kasnije je video šerovan na LiveLeak. Na snimku se vidi devojka koja je čučnula kako bi napravila selfi ispred skulptura koje postavljene na postoljima. U sekundi je izgubila ravnotežu i oborila sve kao domine.

Za sada nije poznata odluka muzeja da li će naplatiti štetu za postavke, a ukoliko se to desi ova devojka verovatno više nikada neće napraviti selfi.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.