PADALA JE S LITICE, A ON JE IZMAKNUO NOGU! Ceo svet bruji o ovome, a DETALJI SU KONAČNO IZAŠLI NA VIDELO! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN YT

užas!

PADALA JE S LITICE, A ON JE IZMAKNUO NOGU! Ceo svet bruji o ovome, a DETALJI SU KONAČNO IZAŠLI NA VIDELO! (VIDEO)

Prošlogodišnji video-snimak na kom se moglo videti kako devojka pada sa litice u more uznemirio je javnost. O ovom snimku se dugo polemisalo, a tada se nije znao ni identitet devojke niti da li je zaradila neke povrede nakon pada. Međutim, konačno se zna prava istina!

Objavljeno:

Mnogi se sećaju trenutka kada devojka namerava da skoči u more, ali počinje da okleva u poslednjem trenutku. Međutim, tada počinje da proklizava, a u želji da se zadrži na kamenu, hvata se za stopalo muškarca koji je sedeo pored nje. Ono što je mnoge šokiralo je reakcija muškarca koji povlači svoju nogu i devojku pušta da pada.

Muškarac koji je napravio snimak zove se Aleksandar Tihomirov, a otkrio je da je žena sa snimka njegova bivša supruga i ruski model Meri Šum. Čovek koji je odbio da joj pomogne je poznati ruski režiser Džej Alvarez.

NAJDUŽI NA SVETU: Most u Kini od 420.000 tona pravljen je 7 godina, košta milijarde evra a uzeo je već 7 života! (VIDEO)

A post shared by MARY SHUM (@mary_shum_) on

"Meri nakon pada sa stene nije ništa slomila, ali je povredila stopala, zadnjicu i leđa. Otišli smo nakon toga u bolnicu, nije mogla nekoliko dana da hoda. Ali je na kraju sve bilo dobro“, rekao je njen bivši suprug. Mnogi su osudili režisera koji je odbio da pomogne Meri, a Tihomirov je objasnio da Alvarez nije bio kriv.

A post shared by MARY SHUM (@mary_shum_) on

"Nije pomerio nogu zato što je kreten, već će sve odigralo u sekundi“, rekao je.

Dva meseca kasnije Šam i Tihomirov su se razveli, a u braku su dobili jedno dete.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.