Oborio svoj rekord: Pojeo 72 hot doga za 10 minuta i potvrdio dominaciju! (FOTO)
Foto: EPA/Peter Foley

TRADICIJA 4. JULA

Oborio svoj rekord: Pojeo 72 hot doga za 10 minuta i potvrdio dominaciju! (FOTO)

Čestnat je rekao da se za treniranje ugleda na maratonce, polako povećava količinu pojedenih hotdogova kako se takmičenje približava

Objavljeno:

Džoi "Ralje" Čestnat nastavio je svoju vladavinu kao šampion na godišnjem takmičenju jedenja hotdogova, koje se tradicionalno održava na nacionalni praznik 4. jul u Njujorku.

Čestnat, koji je iz San Hozea u Kaliforniji, potukao je sopstveni rekord ovom desetom pobedom. On je pojeo 72 hotdoga, zemički s viršlom, za deset minuta i pobedio Karmena Sinkotija koji je pojeo 62 za isto vreme.

CRNA KAO NOĆ, A IPAK RUŠI SVE BARIJERE! Kraljici tame su rekli da izbeli kožu, a ona im je odgovorom ZAVALILA ŠAMAR! (FOTO)

Čestnat je prošle godine za deset minuta pojeo 70 viršli i zemički, kada je potukao tadašnji rekord i povratio titulu od Meta Stonija. Stoni je danas bio treći, sa pojedenih 48 hotdogova.

foto: EPA/Peter Foley

Čestnat je rekao da se za treniranje ugleda na maratonce, polako povećava količinu pojedenih hotdogova kako se takmičenje približava.

U ženskoj kategoriji je pobedila Miki Sudo, i to je njena četvtrta pobeda.

Sudo je pojela je 41 hotdog za 10 minuta i osvojila svoju četvrtu uzastopnu pobedu. Ona je pobedila Mišel Lesko, koja je pojela 32 viršli sa zemičkama.

foto: EPA/Peter Foley

Rekorderka u takmičenju za žene Sonja Tomas "Crna udovica" bila je treća sa 30 hotdogova. Tomas drži rekord za žene u tom takmičenju sa pojedenih 45 hotdogova za deset minuta.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.