SPAVALA je sa više od 10.000 MUŠKARACA: Evo i zbog čega!
Foto: Shutterstock

rekorderka

SPAVALA je sa više od 10.000 MUŠKARACA: Evo i zbog čega!

Nakon posla plesačice i striptizete, bolja zarada ju je naterala da promeni profesiju
Objavljeno:

Gvinet Montenegro (39), imala je razne životne ciljeve, a jedan od njih, prilično interesantan, je i ostvarila. Sve je počelo kada je odlučila da napravi preokret u karijeri.

Baš poput mnogih, koji postavljaju pred sebe razne životne izazove, i 39- godišnja Gwyneth Montenegro postavila je sebi jedan. Odlučila je napraviti zaokret u karijeri. Školovala se za NLP (neuro lingvistično programiranje), lični razvoj i psihoterapiju, pa je zbog toga motivacioni govornik. Međutim 20 godina svog života provela je radeću u seks industriji.

foto: Shutterstock

Svoju priču Gvinet započinje činjenicom, da je kao prava katolkinja, čuvala nevinost za prvu bračnu noć. U jednom noćnom klubu, neko joj je sipao drogu u piće i silovao je. Ona se, međutim slabo seća te traume, ali posledice su ipak bile vidljive. Izgubila je samopouzdanje, pala u depresiju i smatrala je da nije vredna. To ju je i nateralo da učini prvi korak ka seks industriji, u koju je ušla sa svega 19 godina.

Prvo je radila kao plesačica, zatim striptizeta, nakon čega se odlučila i na sam seks. Činjenica da za sat vremena može da zaradi hiljadu australijskih dolara, bila joj je veoma primamljiva. U to vreme imala je 21 godinu i smatrala je da može u bilo kom trenutku da prestane sa ovim poslom. Ipak, nije.

foto: Stock

Spavala je sa više od 10 hiljada muškaraca, kojima je naplaćivala između 500 i 1.000 australijskih dolara, pa se ovim poslom bavila punih 12 godina.

Napisala je knjigu "10.000 men and counting", u kojoj otkriva šta je tokom svog dugogodišnjeg iskustva naučila upravo o muškarcima.

"Muškarci pretežno nisu grubi tokom seksa, tek mali broj klijenata je hteo da eksperimentiše i tražio da se malo "pomere granice". Oni su pored seksa, želeli i da razgovaraju sa njom, poveravali su joj se, otkrivali svoja osećanja. Tražili su prijatelja ili su hteli da igraju neke igre umesto seksa. Mnogi od njih bili su oženjeni, a seks sa njom su hteli kako bi se opet osetili kao muškarci.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.