UMRO VODITELJ BOGDANOV!
Foto: Profimedia

borio se sa korona virusom

UMRO VODITELJ BOGDANOV!

Rođeni 1949. godine i poreklom iz evropskih kraljevskih porodica, Bogdanovi su se prvi put pojavili na TV-u 1979. godine, predstavljajući TV emisiju Temps Ks tokom 1980-ih, koja je bila jedna od prvih naučnofantastičnih serija u zemlji

Objavljeno: 20:00h

Voditelj Griška Bogdanov preminuo je u 72. godini. U izjavi koju je podelio njegov agent, ekscentrična francuska TV ličnost umrla je u utorak (28. decembra) okružena porodicom.

Francuske novinske kuće objavile su da je Griška, koji je bio najpoznatiji po svom radu sa bratom blizancem Igorom na francuskoj televiziji, primljen na intenzivnu negu u parisku bolnicu 15. decembra nakon što je oboleo od Covid-19.

1 / 3 Foto: Profimedia

Izvor blizak braći Bogdanov rekao je da ni Grička ni Igor nisu vakcinisani protiv korona virusa .

Rođeni 1949. godine i poreklom iz evropskih kraljevskih porodica, Bogdanovi su se prvi put pojavili na TV-u 1979. godine, predstavljajući TV emisiju Temps Ks tokom 1980-ih, koja je bila jedna od prvih naučnofantastičnih serija u zemlji. Pojavljivali su se u brojnim naučnim programima, koji se uglavnom tiču naučne fantastike i svemira.

Godine 2001. Griška i Igor su bili umešani u skandal pod nadimkom „Afera Bogdanov“, gde je serija radova braće o tome šta su verovali da se dogodilo tokom Velikog praska objavljena u uglednim naučnim časopisima sa recenzijom, uprkos kasnijem izveštaju, okrivši da njihove teze nemaju naučnu vrednost.

(Espreso / independent.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.