13 NENORMALNIH stvari koje su se desile ODMAH POSLE POBEDE TRAMPA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Giphy

Demonstracije, džihadisti, KKK

13 NENORMALNIH stvari koje su se desile ODMAH POSLE POBEDE TRAMPA! (FOTO) (VIDEO)

Tramp je odneo šokantnu pobedu nad demokratskom kandidatkinjom Hilari Klinton i tako već izazvao opasne turbulencije širom planete
Objavljeno:

Iako novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp neće i zvanično postati šef te države sve do januara 2017. godine, za nepuna dva dana svet je već počeo da se menja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tramp je odneo šokantnu pobedu nad demokratskom kandidatkinjom Hilari Klinton i tako već izazvao različite turbulencije širom planete.

BAJKA ZA VELIKU (I GLUPU) DECU: Bio jednom jedan Tramp... Kakav Tramp? Strašan Tramp! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Kako nas nakon jedne od prljavijih kampanja u istoriji SAD-a tek očekuju vrtoglave promene u svetskoj politici, pogledajmo koje su se stvari dogodile neposredno nakon što su stigli neočekivani rezultati predsedničkih izbora 2016. godine.

1. Ministar u izraelskoj vladi rekao je da je ideja Palestinske države "gotova"

foto: Reuters

Ministar obrazovanja u izraelskoj vladi Naftali Benet, ključna figura desnog krila vladine koalicije, smatra da je pobeda američkog republikanca "prilika za Izrael da momentalno ukine pojam palestinske države."

Citirajući izborni manifest Donalda Trampa, Naftali je rekao: - Era palestinske države je završena.

2. Muslimanke u Americi više nisu sigurne da li je bezbedno da nose hidžab

- Apsolutno me je slomilo to što sam videla da moja majka plače jer se sada još više boji rasizma zbog hidžaba koji nosi...

- Majka mi je upravo poslala poruku: - Molim te, nemoj da nosiš hidžab, a ona je najreligioznija osoba u našoj porodici.

- Moja osmogodišnja sestra mi je upravo rekla da se boji što je muslimanka. To mi je slomilo srce. Plačem. Nemojte da mi kažete kako njene reči nisu važne.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.