Da li se Tramp stvarno izvinio Srbima i šta je sve Hilari rekla o Srbiji? (VIDEO) (FOTO)
Foto: AP/Reuters

ko će u belu kuću

Da li se Tramp stvarno izvinio Srbima i šta je sve Hilari rekla o Srbiji? (VIDEO) (FOTO)

Stvari stoje ovako: Hilari Klinton će se za ulazak u Belu kuću najverovatnije boriti sa Donaldom Trampom. Vraćamo film unazad i prelistavamo sve izjave Klintonove, ali i Trampa, o Srbiji i Srbima.
Objavljeno: 15:10h

Lepe reči imala je Hilari kada je posetila Srbiju. - SAD cene Srbiju kao zemlju koja nema samo ogromnu istoriju, već i ogroman potencijal. Mi smo uvereni da Srbija ne samo da može postati član EU, već i lider, primer u Evropi - rekla je.

jer je vezuju za supruga, Bila, koji je bio jedno od lica koja su stajala iza bombardovanja 1999. godine. Jugoslavije
No, podstrekivanje na nasilje nad Srbima pripisuje joj se i od ranije. Kao prva dama ohrabrila je svog muža i državnu sekretarku Medlin Olbrajt da napadnu vojsku Srba u Bosni 1994. godine. Hilari piše istoriju, ušla u trku za predsednika SAD
- Insistirala sam na bombardovanju - kazala je u jednom telefonskom razgovoru. "da se o nezavisnosti ovog dela Srbije ne sme ni raspravljati".
Kosova.
Za mene, moju porodicu i za moje američke sugrađane, to je više od spoljnopolitičkog pitanja. To je lično pitanje Klintonova. Donalda Trampa - Klintоnоvi su nаprаvili hаоs nа Bаlkаnu i nа Kоsоvu. Pоglеdајtе štа smо nаprаvili Srbiјi vаzdušnim bоmbаrdоvаnjеm sа sigurnе visinе. Тi isti Srbi su spаsаvаli аmеričkе pilоtе u Drugоm svеtskоm rаtu - kazao je navodno Tramp u
emisiji Lerija Kinga.
foto: Fonet
Upućuјеm izvinjеnjе Srbimа zа svе grеškе аmеričkе pоlitikе, а prе svеgа Klitоnоvih - kazao je on. Ali zamalo.
Rekao je i da su tamo napravili haos, ali nigde nije spomenuo Srbe i Srbiju, a kamoli izvinjenje. Šest godina na tronu: Super baka Nemačke je opet najmoćnija žena (FOTO) No, ko zna, sa Trampom je sve moguće.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.