TANJA (12) ĆE USKORO NA TV OTKRITI KO JE OTAC NJENOG DETETA! Cela nacija će biti uz male ekrane! (VIDEO)
Foto: screenshot/InterTV

više od rijalitija

TANJA (12) ĆE USKORO NA TV OTKRITI KO JE OTAC NJENOG DETETA! Cela nacija će biti uz male ekrane! (VIDEO)

- Ničega se ne bojim. Nisam imao odnose s Tanjom, ne mogu to ni da pomislim - izjavio je očuh devojčice

Objavljeno: 10:26h

Mislite da su naši rijalitiji ekstremni? U Ukrajini je tamošnji rijaliti izazvao šok i zgražavanje gledalaca nakon što je u emisiji gostovala 12-godišnja devojčica koja je uživo na televiziji trebalo da sazna ko je otac njenog deteta!

Tanja (12) je tvrdila da je otac njene ćerke stare 5 nedelja 18-godišnji komšija, ali DNK testiranje je pokazalo je da on nije otac, pa se sada sumnja na njenog očuha i dva brata.

Devojčica je posle DNK analize rekla da je silovana i da je krivac član njene porodice, ali nije otkrila o kome je reč. Šou je nastavio da istražuje ovu situaciju i napravio je DNK analizu njenog očuha Ivana Ermina, 15-godišnjeg brata Volođe i 17-godišnjeg polubrata Viktora. Sva trojica tvrde da nisu imali odnos sa devojčicom.

Epizoda u kojoj bi trebalo biti otkriveno ko je otac deteta uskoro bi trebalo da se emituje.

- Ničega se ne bojim. Ne bih došao ovde da imam šta da skrivam. Spreman sam na DNK test kako bih dokazao da nisam otac deteta. Ne želim da ljudi na ulici upiru prstom u mene i moju ženu. Nisam imao odnose s Tanjom, ne mogu to ni pomisliti - izjavio je očuh devojčice.

Tanjina majka Ana Lučišina (31), ima šestoro dece. Javnost je žestoko kritikuje jer dopušta da se intima njene ćerke tako javno razvlači po medijima, a prozivaju je da je uzela novac kako bi učestvovala u emisiji.

Vidljivo je i da podstiče ćerku da odgovara na vrlo neugodna pitanja voditelja iako devojčica to ne želi. Policija razmatra slučaj i sprovodi istragu ali emisija za sad ide dalje.

Voditelj Andrej Danilevič sa Inter TV-a tvrdi kako on jednostavno želi otkriti istinu.

- Devojčica je u svakom slučaju žrtva manipulacije i nečije neodgovornosti. Važno je rasvetliti ovu situaciju kako bi se prestalo spekulisati - rekao je.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.