UDALA SE ZA SERIJSKOG UBICU I PEDOFILA I RODILA MU DETE: Pomogla bih mu da zakopa tela devojčica koje je ubio!
Foto: Telekanal/Youtube

da li ste ikad čuli ovakvu priču?

UDALA SE ZA SERIJSKOG UBICU I PEDOFILA I RODILA MU DETE: Pomogla bih mu da zakopa tela devojčica koje je ubio!

- Kombinujemo posao i zadovoljstvo kad ona dođe. Ja imam jako seme - rekao je Sergej, a zatim je detaljno opisao kako bi raskomadao svakoga ko bi pokušao da naudi njegovom detetu

Objavljeno:

Elena je imala samo 16 godina kad je na televiziji videla priču o Sergeju Tkaču, monstrumu koji je ubio i silovao najmanje 37 devojčica, devojaka i žena, tokom 25 godina.

Sve od tog trenutka, ona je želela da se uda za njega i da mu rodi dete. Posle nekog vremena, ona je i uspela u svojoj nameri. Udala se za Sergeja, koji je skoro 40 godina stariji od nje, i rodila mu je bebu.

- Prvo me je privukla njegova ličnost. Napisala sam mu pismo, i on mi je odgovorio. U prvih 6 meseci samo smo se dopisivali - rekla je Elena Tkač za za ukrajinski TV kanal 2+2, koji je objavio prvi zajednički intervju ovog bračnog para.

Sergej Tkač, rođen 1952. godine, bio je sovjetski policijski detektiv. Iz službe je izbačen 1979., a godinu dana posle toga počeo je svoj ubilački pohod. Veštine koje je naučio kao policajac pomogle su mu da ne bude uhvaćen sledećih četvrt veka.

Sergej je u jednom intervjuu rekao da je ubijao jer je odbačen kao dečak od 9 godina, i da je želeo da se takmiči sa ciframa koje su postavile druge serijske ubice.

Tkač, inače dizač tegova, rekao je inspektorima, kad je uhvaćen, da bi pravio zasedu za svoje žrtve, obično devojčice stare između 9 i 17 godina. Prišao bi im otpozadi, a zatim ih davio kablom, kravatom ili nekim drugim objektom. Zatim bi silovao žrtvu, dok je još disala ili posle smrti, a onda bi je skinuo golu i uništio dokaze.

Svoje žrtve je ubijao u južnoj Ukrajini i na Krimu, a pse tragače je izbegavao tako što je u bekstvu prelazio prugu ili auto-put. Inspektorima je priznao da je nekoliko puta bio ispitivan u vezi sa ubistvima, ali nikad nije bilo dovoljno dokaza.

foto: Youtube/Telekanal 2+2

Najmanje 10 nevinih ljudi je "kolateralno" stradalo zbog njegovih zločina, među njima i otac koji se ubio u zatvoru, pošto je optužen da je silovao i ubio rođenu ćerku.

Tkač je uhvaćen 2005. godine, pošto je silovao i ubio devojčicu od 9 godina u blizini svoje kuće u gradu Pologa u Zaporožju. Pre ubistva je razgovarao sa njenim drugaricama, i one su ga kasnije i identifikovale.

Kad je policija pretražila njegovu kuću, otkrili su lične stvari njegovih žrtava. Sam Tkač tvrdi da je ubio više od 100 žena, i lično je pomagao policiji da reši neke od starijih slučajeva.

On je osuđen na doživotnu robiju 2008. godine.

- Ne plaši me to što će uvek biti u zatvoru. Dobro je što se žene plaše od njega, jer to znači da ja imam manje konkurencije - priča Elena, i dodaje da bi mu "pomogla da zakopa tela žrtava", da su se ranije upoznali.

Ona priča da je fascinirana zločincima, i da je pokušavala da stupi u kontakt sa nekoliko njih, ali priznaje da je Tkač uvek imao "posebno mesto u njenom srcu".

Na prvom sastanku, Eleni i Sergeju bilo je dozvoljeno samo da pričaju preko stakla, telefonom. Šest meseci kasnije, kad im je dozvoljen drugi susret u zatvoru, dozvoljeno im je da odu u "ljubavnu sobu".

- Zadovoljna sam našim seksualnim životom - kaže Elena.

Inače, Sergej Tkač nije stereotipni serijski ubica - usamljenik. On ima tri bivše žene, i četvoro dece iz ta tri braka. Kaže da je spavao sa 80 žena, uz njihovu saglasnost, iako su se njegove veze uglavnom loše završavale, jer je, kako kaže, bio "pijanica, nasilnik i prznica".

- Da sam morala da se obračunavam sa njegovim bivšim ženama, one više ne bi hodale po ovoj Zemlji. Ne bih nikog pustila u njegovu blizinu. Veoma sam ljubomorna - priča Elena.

Ona se iz ruskog grada Jaroslavlja preselila u Žitomir u Ukrajini, kako bi bila bliža svom suprugu.

foto: Youtube/Telekanal 2+2

Početkom 2016. godine ona je zatrudnela sa njim, i u decembru je rodila ćerku Elizavetu. Oni su formalizovali svoj odnos, a ceremonija venčanja je održana u zatvoru.

Elena je rekla da, uprkos tome što njeni roditelji planiraju da je tuže i oduzmu joj dete, planira još dvoje dece sa Tkačem, devojčicu i dečaka.

- Kombinujemo posao i zadovoljstvo kad ona dođe. Ja imam jako seme - rekao je Sergej, a zatim je detaljno opisao kako bi raskomadao svakoga ko bi pokušao da naudi njegovom detetu.

Elena je rekla i da planiraju da zatraže puštanje na slobodu Sergeja, jer oni zajedno planiraju miran život na obali Bajkalskog jezera.

- Njegove godine, loše zdravlje i prisustvo dece mogle bi da budu argumenti za njegovo puštanje... Volim ga, i sigurna sam da će sve biti kako smo zamislili. On je bezopasan. Ja sam opasna - zaključila je Elena.

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.