SUD ODLUČUJE GDE ĆE OVAJ BEBAC UMRETI! Ceo svet tuguje zbog malog Čarlija - pitanje je dana kad će ga isključiti sa aparata! (FOTO)
Foto: Fonet

a roditelji se bore!

SUD ODLUČUJE GDE ĆE OVAJ BEBAC UMRETI! Ceo svet tuguje zbog malog Čarlija - pitanje je dana kad će ga isključiti sa aparata! (FOTO)

Stručnjaci kažu da su male šanse da sud odobri zahtev roditelja

Objavljeno: 21:17h

Visoki sud odlučiće kasnije gde će 11-mesečni Čarli Gard umreti, nakon nove rasprave između njegovih roditelja i bolničke uprave, piše BBC.

Roditelji, Kris Gard i Koni Jejts, traže dozvolu da odnesu svog sina kući u poslednjim danima života, međutim bolničko osoblje smatra da nije praktično prenositi aparate za održavanje života u porodičnu kuću u Londonu, te da je bolnica prikladnije mesto za njega. Saslušanje po tom pitanju nastaviće se danas popodne.

LETNJI FESTIVAL: 3D skulpture od peska preplavile plaže, a glavna atrakcija je visoka 7 metara! (FOTO)

foto: Fonet

Lekari su istakli da ventilator ne može da prođe kroz vrata kuće Gradovih u Bedfontu, zapadni London. Stručnjaci kažu da su male šanse da sud odobri zahtev roditelja.

foto: EPA

- Obećali smo Čarliju da ćemo ga odvesti kući – rekao je otac.

Čarli Gard ima redak genetski poremećaj, encefalomiopatski sindrom trošenja mitohondrijalne DNK, usled kojeg mu je oštećen mozak i ne može pomerati ruke i noge.

foto: EPA

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.