SVOJIM TVITOVIMA JE PRIVUKLA PAŽNJU CELOG SVETA: Devojčica iz Alepa jedna od najuticajnijih osoba na internetu!
Foto: Printscreen/Youtube/BBC News

iz okupiranog grada...

SVOJIM TVITOVIMA JE PRIVUKLA PAŽNJU CELOG SVETA: Devojčica iz Alepa jedna od najuticajnijih osoba na internetu!

Magazin "Tajm" proglasio je osmogodišnju devojčicu iz Sirije Banu Alabed, koja je svojim objavama na Tviteru iz opkoljenog Alepa privukla pažnju celog sveta, jednom od najuticajnijih osoba na internetu

Objavljeno:

Uz pomoć majke Fatime, Bana je objavljivala fotografije i video-snimke iz okupiranog Alepa i tako privukla pažnju korisnika ove društvene mreže iz celog sveta.

Izjave kao što su "Ne mogu da odem, jer nas bombarduju. Molim vas, prestanite da nas bombardujete." ili "Alep je jako lep grad, ali nam treba mir."

"Želim da živim kao svako drugo dete, umesto da svaki dan budem potresena." privukle su pažnju oko 365.000 osoba koje ju prate na Tviteru od septembra prošle godine.

Porodica Alabed evakuisana je u decembru prošle godine, a predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan dočekao ih je u svojoj predsedničkoj palati u Ankari.

Pored sirijske devojčice, na listi najuticajnijih ljudi u svetu ove godine nalaze se britanski pisac DŽ.K. Rouling, pop pevačica Rijana, starleta Kim Kardašijan, te predsednik SAD Donald Tramp.

Magazin "Tajm" svake godine bira najuticajnije osobe na osnovu aktivnosti i globalnog uticaja koje imaju na društvu preko društvenih mreža i broja naslova o njima.

(Espreso.co.rs / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.