PUTIN JE OVO DOBRO SKRIVAO: Postao sam deda!
Foto: EPA/Stephane De Sakutin

odgovarao na sva pitanja

PUTIN JE OVO DOBRO SKRIVAO: Postao sam deda!

Stoun je uspeo da "izvuče" mnogo manje poznatih detalja iz Putinovog privatnog i državničkog života

Objavljeno: 16:47h

Vladimir Putin otkrio je u novom dokumentarcu Olivera Stouna da je postao deda. Američki reditelj napravio je niz intervjua sa ruskim predsednikom u periodu između 2015. i 2017. godine. U jednom trenutku je čak zabeležio i Putinov odlazak na ručak sa ćerkama Marijom i Jekaterinom. Upitan da li je postao deda, ruski lider odgovara kratko: "Da". - Da li ste dobar deda? - upitao je onda Stoun. Da li se igrate sa unucima u bašti? - Vrlo retko, nažalost - odgovorio je Putin.

Oliver Stoun otkrio koliko je bilo atentata na Putina! CIFRA JE ŠOKANTNA! (VIDEO) O njegovim ćerkama se vrlo malo zna, a predsednik Rusije samo otkriva da su one "ostvarene žene". On ne otkriva ni koliko unuka ima.

PITALI SU PUTINA DA LI BI IŠAO NA TUŠIRANJE SA HOMOSEKSUALCEM: Šta mislite, kako su prošli? (VIDEO) I Marija i Jekaterina su u tridesetim godinama i navodno koriste prezimena svojih muževa - Fasen i Tihonov. Nije poznato da li će se pojaviti u drugim delovima dokumentarca, koji je imao pretpremijeru u SAD početkom ove nedelje. Međutim, jasno je da je Stoun uspeo da "izvuče" mnogo manje poznatih detalja iz Putinovog privatnog i državničkog života. Recimo, Putin je odgovarao na pitanja o pravima homoseksualaca u Rusiji i kada ga je Stoun upitao da li bi se istuširao u podmornici sa drugim članom posade koji je homoseksualac, odgovorio je: "Ne bih želeo da se tuširam s njim. Zašto bih ga provocirao?"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.