IGOR DEVOJCI SLOMIO SEDAM REBARA, PA JE OKUPAO I ODVEO U BOLNICU: Nesrećna žena preminula nakon...
Igor Porto, Foto: Civil Police

jezivo ubistvo

IGOR DEVOJCI SLOMIO SEDAM REBARA, PA JE OKUPAO I ODVEO U BOLNICU: Nesrećna žena preminula nakon...

Prema policijskim izveštajima, ovaj par ima prošlost u smislu da je Igoru bila izdata zabrana prilaska koju je 31-godišnja žena povukla kada su se pomirili i krenuli da žive zajedno

Objavljeno:

Igor Porto, bodibilder iz Brazila, osumnjičen je da je svoju 31-godišnju partnerku fatalno prebio nakon čega je izgubila bitku za životom.

Marsela de Souza je preminula u nedelju uveče nakon nedelju dana borbe da ostane u životu usled pretprljenih teških povreda lobanje, kičme i preloma sedam rebara.

Osumnjičen muškarac je svoju devojku doveo u bolnicu i lekarima navodno rekao da je žena pala dok je čistila kuću u kojoj su zajedno živeli.

Međutim, nakon lekarskog pregleda utvrđeno je da povrede koje Marsela ima ne odgovaraju ovakvom "opisu" zbog čega su brazilske vlasti odmah reagovale.

"Prema njegovim rečima, ona se zgrčila, a povrede su delom bile od pada. Muškarac ju je okupao i odveo u bolnicu, gde je odmah odvedena na operaciju, a zatim na intenzivnu terapiju", rekla je šefica civilne policije Gojasa Bruna Koeljo.

Prema policijskim izveštajima, ovaj par ima prošlost u smislu da je Igoru bila izdata zabrana prilaska koju je 31-godišnja žena povukla kada su se pomirili i krenuli da žive zajedno.

Koeljo je otkrila da je Marsela bila žrtva porodičnog nasilja dok je par živeo u Braziliji, glavnom gradu te južnoameričke države. On je bio pod istragom za te incidente, kao i za premlaćivanje svoje bivše devojke.

Igor Porto
Igor Portofoto: Civil Police

Koeljo je rekao da je Porto ranije bio pod istragom zbog tuče sa komšijom zbog njihovog psa i službenika na blagajni u supermarketu.

"Bio je veoma eksplozivan i agresivan", rekli su iz policije.

Koeljo je dodala da su komšije redovno čule kako se Porto svađa sa devojkom.

Policijski službenici su nakon medicinskog izveštaja locirali osumnjičenog Igora i uhapsili ga.

Nakon hapšenja, usledio je pretres porodične kuće što je potvrdilo policijske sumnje da priča koju je bodibilder rekao u bolnici nije istinita.

Bodibilder se trenutno nalazi u zatvoru i suočava se sa optužbama za ubistvo iz nehata, ali njegova odbrana sada traži da bude uslovno pušten na slobodu.

Oni smatraju da njihov klijent neće bežati.

"Igor ima pravnu profesiju, nutricionista je i fizički vaspitač, stalna adresa stanovanja, ni u jednom trenutku neće ometati istragu", rekli su advokati.

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Telegraf/A.Đ./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.