NOVE INFORMACIJE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Princ Vilijam SVE OBELODANIO, na pitanje kako je princeza REKAO OVO!
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

poznate nove informacije

NOVE INFORMACIJE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Princ Vilijam SVE OBELODANIO, na pitanje kako je princeza REKAO OVO!

Pirnc od Velsa posetio je juče centar za prevenciju samoubistva James' Place u Njukastlu

Objavljeno:

Princ Vilijam nastavio je danas sa službenim dužnostima dok se njegov otac Čarls III vratio javnim angažmanima, prvi put nakon što mu je dijagnostikovan rak. Bio je ovo važan dan za britansku kraljevsku porodicu, a princ od Velsa je tokom drugog današnjeg angažmana, odgovoriona pitanje koje zanima svetsku javnost - kako je Kejt Midlton. Princeza od Velsa bori se sa rakom, kako je pre mesec dana saopštila video porukom.

Pirnc od Velsa posetio je juče centar za prevenciju samoubistva James' Place u Njukastlu. Poštovaoci britanske dinastije dočekali su ga sa zastavama Union Jack i cvećem.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Među njima je bila i žena po imenu Džuli Kejn (60) koja je princp Vilijamu poručila: "Da li smem da pitam kako su vaša supruga i deca?". Odgovorio je: "Svi su dobro, hvala. Da, dobro nam ide", piše metro.co.uk.

Vilijam se poslednja tri meseca, od operacije koju je Kejt Midlton imala 16. januara u privatnoj londonskoj bolnici, stalno sretao sa ovim pitanjem - ili je davao slične odgovore ili nije udoljavao znatiželji.

Tokom posete centru, priinc Vilijam rukovao se sa okupljenim građanima i rado pozirao sa onima koji su želeli selfi sa njim. A onda je otvorio mesto koje će nuditi besplatno lečenje muškaraca sklonih suicidu. Centar je jedan od nekoliko mesta koji pripadaju dobrotvornoj organizaciji koju je osnovala porodica Džejmsa Ventvorta-Stenlija koji je oduzeo sebi život 2006. kada je imao 21 godinu.

Britanski prestolonaslednik sreo se i sa decom Little Lotus Nursery vrtića među kojima je bio Kevin (3) koji se pretvarao da mu je rođendan da bi se pozdravio sa Vilijamom. Zanimljiv "nestašluk" privukao je dosta pažnje.

Princ Vilijam
Princ Vilijamfoto: EPA/ ADAM VAUGHAN

Zabeleženo je i da je devojčica Sejdi Stjuart (6) predala princu čestitku kojom mu je čestitala 13. godišnjicu braka sa Kejt Midlton. Taj datum je obeležen 29. aprila ovom slikom.

Ova devojčica je rekla da je princ bio veoma ljubazan i da će svima u školi pričati o tom susretu.

Princ Vilijam posetio je i kompaniju koja je finalista Earthshot Prize nagrada. U pitanju je firma Low Carbon Materials gde je princ od Velsa saznao više o njihovom proizvodu koji se koristi u građevinarstvu. Vilijam koji je osnivač i predsednik Earthshot otkrio je i nešto više i o poslu koji je kompanija obavila otkako je postala finalista ekoloških nagrada 2022. godine, piše Daily mail.

Današnjim angažmanima kralja Čarla i princa Vilijama poslate su važne poruke.

Podsetimo, rak je Kejt Midlton dijagnostikovan nakon operacije i dodatnih analiza nakon što se smatralo da je u pitanju benigni zdravstveni problem. Nije saopšteno koja vrsta raka je ustanovljena princezi od Velsa.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / BlicŽena / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.