SAHRANIO ŽENU, PA JE POSLE GLEDAO NA TELEVIZIJI! Nije znao šta ga je snašlo, a onda je usledio ŠOKANTAN OBRT!
Mrtvački sanduk, Foto: RINA

jezivo

SAHRANIO ŽENU, PA JE POSLE GLEDAO NA TELEVIZIJI! Nije znao šta ga je snašlo, a onda je usledio ŠOKANTAN OBRT!

Abrag Mohamed iz Azilala u Maroku je mislio da je izgubio svoju suprugu u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno:

Jedan muškarac iz Maroka je doživeo pravu holivudsku priču kada je slučajno ugledao svoju preminulu suprugu na lokalnoj televiziji.

Naime, Abrag Mohamed iz Azilala u Maroku je mislio da je izgubio svoju suprugu u saobraćajnoj nesreći nekoliko godina pre bizarnog incidenta, kada su mu doktori rekli da neće preživeti.

Neimenovana žena je nakon nesreće prebačena u "Ibn Ročd" bolnicu u Kazablanki. Kako je objasnio, putovao je četiri sata od svog malog planinskog sela i nazad, ali su mu u povratku saopštene tragične vesti.

- Primio sam njeno telo, umotano u pokrov i u kovčegu - rekao je Mohamed za "Nuevo Dia", koji je potom svoju suprugu sahranio u rodnom gradu 2014. godine.

"Gde mi je muž?"

Ali su prijatelji nakon nekoliko godina gledali lokalnu emisiju koja je za cilj imala "spajanje izgubljenih članova porodice", kada su ugledali ženu za koju su bili sigurni da je supruga Mohameda. Da situacija bude još bizarnija — supruga je apelovala da želi da pronađe muža, sa kojim je izgubila kontakt.

Kako se navodi, ona je pozvala TV program "Al Moktafon" (Nestali, prim. aut.) i dala adresu svog muža, Mohameda, kao i njegovo ime, prilikom čega je rekla da su "izgubili kontakt pre nekoliko godina".

"Nisam znao ništa o tome!"

Ova vest je izazvala buru na društvenim mrežama jer je otkriveno da je Mohamed sahranio pogrešnu ženu, a ne svoju suprugu.

- Nisam znao da je to drugo telo koje smo sahranili, i da je moja supruga i dalje živa - rekao je Mohamed nakon svega.

Ipak, nije poznat epilog priče, ali se pretpostavlja da su "razdvojeni" supružnici ponovo pronašli put do jednog drugog.

Bonus video:

00:38

Sahrana voditeljke Bojane Janković

(Espreso/Blic/Marija Sušić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.