ALBANAC STAVIO OVE SIMBOLE NA KAPIJU: Da li je realno? Prizor je neverovatan! (VIDEO)
kapija sa dvoglavim orlom, Foto: Printscreen/X/ Captain Algeria

kuća u nemačkoj

ALBANAC STAVIO OVE SIMBOLE NA KAPIJU: Da li je realno? Prizor je neverovatan! (VIDEO)

Lokacija je nije poznata, mada su pojedini tviteraši u komentarima napisali da se kuća nalazi u Nemačkoj, tačnije u Frankfurtu

Objavljeno:

Jedna albanska kapija privukla je veliku pažnju na internetu.

Kapija nije bilo kakva. Čovek koji ju je osmislio za ulazak u svoju kuću ima zasigurno snažnu nacionalnu svest i veliki je patriota čim je poželeo da mu na ulazu u dvorište stoji veliki dvoglavi orao, koji će simbolizovati kapiju, ali i ljubav prema zemlji.

Dvoglavi orao u crnoj boji, kao što i izgleda na zastavi Albanije, deo je dvokrilnog dela, koji služi da u dvorište uđu automobili ili veća vozila, dok je ulaz za stanovnike i goste kuće u obliku teritorije Albanije.

Jedni odobravaju, drugi kritikuju

Da li je kreativno ili lucidno, sudili su korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, gde je snimak postao izuzetno popularan i viralan.

Jednima se sviđa, drugi su bukvalno skandalizovani prizorom, ali jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan. To je sigurno bila i namera idejnog tvorca i realizatora kapije.

Lokacija je nije poznata, mada su pojedini tviteraši u komentarima napisali da se kuća nalazi u Nemačkoj, tačnije u Frankfurtu.

Bonus video:

01:40

Grad Čaodžou: Kapija Pomorskog puta svile

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.