SLUČAJ MALOG EMILA OBAVIJEN VELOM MISTERIJE! Ključna stvar ostaje nerazjašnjena, na lobanji mališana pronađeno...
Foto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

francuska

SLUČAJ MALOG EMILA OBAVIJEN VELOM MISTERIJE! Ključna stvar ostaje nerazjašnjena, na lobanji mališana pronađeno...

Forenzički testovi su pokazali da lobanja koju je pronašao šetač u blizini Le Vernea pripada malom Emilu

Objavljeno:

Uzrok smrti dvogodišnjeg dečaka Emila Soleila, koji je nestao u francuskim Alpima prošlog jula, ostaje nerazjašnjen uprkos tome što su pronađene njegove kosti i odeća.

Prošle nedelje, forenzički testovi su pokazali da lobanja koju je pronašao šetač u blizini Le Vernea pripada malom Emilu.

Deo njegove odeće, uključujući majicu, cipele i šorts, sada je pronađen oko 150 metara od mesta gde su otkrivene kosti. Tužilac Žan-Lik Blanšon upozorio je da do sada pronađeni dokazi "ne pokazuju uzrok Emilove smrti".

- Između pada, ubistva iz nehata i ubistva sa predumišljajem, nijedna hipoteza nema veću prednost nad drugom da bi objasnila smrt - naveo je on. Potvrdio je da su na lobanji pronađeni tragovi koje su mogle da izazovu životinje nakon dečakove smrti.

Mali Emil je nestao prošlog jula na francuskim Alpima
Mali Emil je nestao prošlog jula na francuskim Alpimafoto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

Masovna potraga je bila neuspešna

Emilova odeća tek treba da se ispita. Mališana su dva svedoka poslednji put videla kada je 8. jula prošle godine šetao ulicom u blizini kuće bake i dede. Tamo je stigao samo dan ranije da provede letnji raspust.

Baka i deda su shvatili da je Emil nestao kada su otišli ​​da ga traže, rekao je tada lokalni gradonačelnik Fransoa Balik. Kada je poslednji put viđen, Emil je bio niži od 90 centimetara i nosio je žutu majicu i beli šorts.

Masovna potraga u kojoj je učestvovalo desetine policajaca i vojnika – uz pomoć pasa tragača, helikoptera i dronova – nije dala rezultate. Nakon nekoliko dana, tužilac je zaključio da je malo verovatno da je dečak živ.

Slučaj koji je počeo kao istraga o nestalim osobama ubrzo je postao krivična istraga o mogućoj otmici, iako policija nije isključila ubistvo, nesreću ili pad.

Bonus video:

55:00

REDAKCIJA 03.04.2024. 1. DEO

(Espreso/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.