"TAMO BIH IZGRADILA ZAMKOVE OD PESKA": Potresna ispovest devojčice (12) koju su mesecima SILOVALI, svaka reč RAZARA
Devojčica, Foto: Profimedia

MEĐU OSUMNJIČENIMA I SRBI

"TAMO BIH IZGRADILA ZAMKOVE OD PESKA": Potresna ispovest devojčice (12) koju su mesecima SILOVALI, svaka reč RAZARA

Zbog skoro svakodnevnog zlostavljanja od strane mladića, ona pati od onoga što je poznato kao posttraumatski stresni poremećaj

Objavljeno:

Duže od pet meseci, grupa mladih muškaraca različitih nacionalnosti (Srbi, Turci, Sirijci i Bugari) navodno su silovali 12-godišnju devojčicu u Beču.

Oni su je navodno primoravali na seksualni odnos koristeći video snimke tih radnji na mobilnom telefonu. Devojčica je u razgovoru za Bild rekla da su je osumnjičeni uništili.

Devojčica je sedela na kauču u stanu svojih roditelja u 10. distriktu, pored svoje majke (35).

"Ovo je noćna mora za moju ćerku i sve nas. Plašimo se da će joj napraviti zasedu, da će je napasti ponovo ili čak ubiti", rekla je uplašena majka u razgovoru za Bild.

Devojčici nije dozvoljeno da bez pratnje izađe napolje. Zbog skoro svakodnevnog zlostavljanja od strane mladića, ona pati od onoga što je poznato kao posttraumatski stresni poremećaj.

Dugo majka nije znala kroz šta njena ćerka prolazi.

"To se dešavalo između 9 i 17 sati, kada sam mislila da je u školi ili u bioskopu sa prijateljima", ispričala je majka.

Niko od nastavnika nije ni javio majci da je njena ćerka odsutna sa nastave. Bila je samo iznenađena što je njena ćerka postala povučenija, više ništa nije govorila i radije je ležala sama na krevetu u svojoj sobi.

"Noću sam je čula kako se šunja po stanu i plače. Njen uspeh u školi je opao. Psiholog je to pripisao pubertetu", dodala je ona.

Silovanje
foto: Profimedia

"Šta joj se dogodilo saznala sam tek od jednog poznanika u oktobru. On mi je rekao da mu se jedan od počinilaca hvalio da je moja ćerka bila dostupna bilo kome preko njegove agencije", ispričala je majka.

Advokat koji zastupa porodicu rekao je da devojčica izgleda kao dete i da niko ne može da tvrdi da je verovao da ima 15 ili 16 godina.

On priprema devojčicu za saslušanje kod istražnog sudije. Prema zakonu o maloletnicima, svakom počiniocu preti kazna do sedam i po godina zatvora.

Devojčica je na kraju u razgovoru za Bild opisala svoju najveću želju.

"Da budem što dalje od Beča. Negde na moru, na suncu, na usamljenoj plaži. Tamo bih izgradila zamkove od peska, sa tornjevima i debelim zidovima oko njih", rekla je devojčica.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.