"PRETRPELA SAM OKRUTNA ZLOSTAVLJANJA": Megan Markl nikad iskrenija
Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, Foto: AP

otvorila se

"PRETRPELA SAM OKRUTNA ZLOSTAVLJANJA": Megan Markl nikad iskrenija

Vojvotkinja kaže da je na društvenim mrežama pretrpela "većinu maltretiranja i zlostavljanja koje je doživljavala" dok je bila trudna i sa Arčijem i sa Lilibet

Objavljeno:

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl otkrila je da je bila zlostavljana na društvenim mrežama dok je bila trudna sa oboje svoje dece, rekavši da je to bilo "okrutno", javlja Sky News.

Pojavljujući se na panelu na SXSW konferenciji u Teksasu povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, Megan je upitana kako se nosi sa "beskrajnom toksičnošću" na mreži.

Vojvotkinja je rekla da se "za svoje dobro" sada "drži podalje" od društvenih mreža, ali je dodala da je pretrpela "većinu maltretiranja i zlostavljanja koje je doživljavala" dok je bila trudna i sa Arčijem i sa Lilibet.

Dok je princ Hari sedeo u prvom redu konferencije, Megan je rekla: "Samo razmislite o tome i morate stvarno da se zamislite zašto bi ljudi bili toliko mrski."

"To je okrutno. Zašto bi to uradio?"

Megan i Hari
Megan i Harifoto: Profimedia

"I svakako,. kada ste trudni ili kao mame, znate da je to tako nežno i sveto vreme."

Dodala je: "Mogli biste podleći tome, ili skoro podleći tome koliko je to bolno."

"Ili možda zato što sam bila trudna, taj instinkt sisara se samo aktivira da učinite sve što možete da zaštitite svoje dete i kao rezultat toga zaštitite sebe."

Princ Arči je rođen u maju 2019. godine, dok je princeza Lilibet rođena u Kaliforniji u junu 2021. nakon što su se Saseksi preselili u SAD.

Opisana od strane organizatora događaja kao "vizionarska vođa žena", Megan se pojavila na panelu koji je uključivao glumicu Bruk Šilds (58).

Nakon što je objasnila kako je sa 11 godina vodila kampanju da promeni seksističku reklamu, Megan je rekla:

"Tvoj glas nije mali, samo treba da se čuje."

Ova 42-godišnjaka je dodala:

"Smešno je sada se osvrnuti na to kao što je bilo pre društvenih mreža gde ste imali mnogo veći doseg – bila je to samo 11-godišnjakinja sa olovkom i papirom – ali pokazuje da ako znate da nešto nije u redu i da koristite svoj glas da se zalažete za ono što je ispravno, to zaista uspeva i odjekuje ljudima."

Prisećajući se svoje glavne uloge u filmu "Pretty Baby" iz 1978. godine, Šilds se našalila:

"Ovo je jedan od načina na koji smo različiti – kada sam imala 11 godina igrala sam prostitutku."

Ranije je Megan rekla da je bila osoba sa najviše trolova na svetu u 2019.

U podcastu povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, rekla je da je uticaj na njeno zdravlje bio "tako štetan".

"Nisam bila ni vidljiva, bila sam na porodiljskom odsustvu sa bebom - ali ono što je moglo da se proizvede, to je skoro neizdrživo, toliko je veliko da ne možete ni da zamislite kakav je to osećaj", rekla je ona.

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.