OGLASIO SE TIM KEJT MIDLTON U TOKU NJENOG MISTERIOZNOG NESTANKA: Evo šta se dešava sa BUDUĆOM KRALJICOM
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

Saopštenje

OGLASIO SE TIM KEJT MIDLTON U TOKU NJENOG MISTERIOZNOG NESTANKA: Evo šta se dešava sa BUDUĆOM KRALJICOM

Tim saopštio kakvo je stanje princeze od Velsa, Kejt Midlton

Objavljeno:

Ionako misteriozna priča o operaciji i oporavku Kejt Midlton postala je još zagonetnija za neke nakon što je njen muž pre dva dana u poslednjem momentu rešio da se ne pojavi na komemorciji svom kumu grčkom kralju Konstantinu II u Vindzoru i to zbog privatnih razloga ne otkrivajući dodatne detalje. To se odmah povezalo sa princezom od Velsa. Iako su iz Kensingtonske palate poručili da je supruga princa Vilijama dobro, sumnja i razne glasine ne jenjavaju. Oglasio se sada njen tim, u jeku raznih nagađanja.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Kensingtonska palata je u januaru jasno stavila do znanja rokove za princezin oporavak, a mi bismo davali samo značajna ažuriranja", rekao je predstavnik Kejt Midlton ekskluzivno za Page Six i dodao: "Ta smernica stoji". Istakao je da je "princeza od Velsa dobro".

Nakon što je Kejt 16. januara operisana u londonskoj privatnoj bolnici zbog problema sa abdomenom, pojavile su se spekulacije jer nije saopšten uzrok hiruške procedure, a mnoge je zaintrigirao podatak da će se princeza oporavljati dva do tri meseca. Stručnjaci su ukazali da to govori da je reč o ozbiljnom stanju dok je želja princeze od Velsa da podaci o njenom zdravlju ostanu privatni.

Vilijam i Kejt
Vilijam i Kejtfoto: Profimedia

Princ Viljam danas se vratio dužnostima nakon što je njegov izostanak sa komemoracije zabrinuo britansku javnost, pomenuo je i Kejt Midlton.

Kralj Čarls III je takođe propustio okupljanje u Vindzoru. Javnost prati detalje o britanskom monarhu koji je oboleo od kancera. Palata je to objavila petog februara, a svemu je prethodila operacija zbog benignog povećanja prostate. Rak je povezan sa drugim problemom. Nije saopšteno o kojoj vrsti opake bolesti je reč što takođe pokreće određene teorije.

"Želeo bih da izrazim svoju najiskreniju zahvalnost za brojne poruke podrške i dobre želje koje sam primio poslednjih dana. Kao što znaju svi oni koji su bolovali do raka, takve dobre misli su najveća uteha i ohrabrenje", poručio je javnosti.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Kurir/Page Six/Blic žena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.