NA BUVLJAKU OVE DRŽAVE NEMA CENKANJA, ALI IZBOR ROBE NIKAD BOLJI: Bunda se prodaje i po većoj ceni od nabavne
Foto: Printscreen/ TikTok/ katavux

ŠOK

NA BUVLJAKU OVE DRŽAVE NEMA CENKANJA, ALI IZBOR ROBE NIKAD BOLJI: Bunda se prodaje i po većoj ceni od nabavne

Buvljak u Lisabonu se održava dva puta nedeljno

Objavljeno:

Kod nas je poznato da buvljaci počinju ranom zorom, da se napravi opšta pometnja i do 11 sati je već sve gotovo, dok je u Lisabonu nešto drugačija priča. Oni u 10 tek otvaraju svoje pijace, sve je uredno, a čak nema ni cenkanja.

Buvljak u Lisabonu se održava dva puta nedeljno, utorkom i subotom. Ne počinje kao kod nas u šest ujutru, već u deset, kako objašnjava Kata u svom videu na TikToku.

@katavux I mi nešto bolje da imamo! 😂 Naši buvljaci su mnogo veći haos od ovog savršeno uređenog buvljaka u Lisabonu; ali za svaku pohvalu je vreme u koje počinje (10h ujutru utorkom i subotom), kao i nivo čistoće. Mnogo prodavaca prodaje nakit sa AliExpressa za mnogo veće cene, i niko neće da se cenka… Svakako - ovaj deo grada je najlepši u Lisabonu i preporučujemo da prošetate Alfamom. 🪄 #lisabon #buvljak #portugal🇵🇹 ♬ original sound - Kata Vuksanović

Iznenadili smo se pošto cenkanja nije bilo. Takođe, iznenadili smo se i time koliko je ovaj buvljak čist. Ponuda je bila raznolika, od bundi, ploča, nakita, naočara, stvari za kuću, ukrasa do nameštaja. Međutim, posle ovog iskustva, definitivno možemo da tvrdimo da mi imamo najbolje buvljake - zaključuje Kata.

Prema njenim rečima, mnogo prodavaca nudi nakit sa AliExpress-a za mnogo veće pare, a niko neće da se cenka.

Bonus video:

00:22

UŽAS U OBRENOVCU: Devojku držao kao roba i danima se iživljavao! Teško je povređena i hitno operisana

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.