RADNIK DOŠAO U BOLNICU, A LEKARI UMALO POPADALI OD ŠOKA: Kad su mu videli GLAVU nije im BILO DOBRO (FOTO)
Rendgen, Foto: EPA / RUSSIAN DEFENCE MINISTRY/HANDOUT

strašno!

RADNIK DOŠAO U BOLNICU, A LEKARI UMALO POPADALI OD ŠOKA: Kad su mu videli GLAVU nije im BILO DOBRO (FOTO)

Sve je počelo dolaskom 30-godišnjeg građevinca u bolnicu koji je doživeo nezgodu na poslu

Objavljeno:

Bizaran slučaj koji se desio građevinskom radniku u Maleziji šokirao je lekare! Čovek je došao u bolnicu sa ekserom dugim tri centimetra zabijenim u lobanju, a lekari su činjenicu da je preživeo okarakterisali kao čudo.

Sve je počelo dolaskom 30-godišnjeg građevinca u bolnicu koji je doživeo nezgodu na poslu, i privremeno izgubio vid na levom oku.

On je objasnio da nije nosio zaštitne naočare kada je radio s pneumatskim pištoljem za eksere. Alatka se u jednom trenutku zaglavila, pa je odlučio da pogleda direktno u cev! Tada je nehotično povukao oroz, a zašiljeno parče metala od tri centimetra pogodilo ga je u glavu!

Srećom, ekser je promašio očnu jabučicu za tek nekoliko milimetara i zabio se u prednji deo mozga, vitalan za funkcije kretanja i govora. Pravo je čudo da nije oštetio nerve ili arterije, ali je izazvao obilno krvarenje. Čovek je odmah prebačen u hirušku salu, a lekari su izvukli ekser iz glave i zašili ranu.

- Pacijent se uspešno oporavio nakon intervencije, bez neuroloških posledica - opisano je u medicinskom žurnalu “Cureus”, a prenosi "Daily mail".

Građevinac je zadržan u bolnici pet dana, a potom pušten kući uz prepisane antibiotike i druge medikamente. Nije poznato kako je dalje tekao oporavak, jer se više nije vraćao u bolnicu.

Bonus video:

01:54

OVO BIH VAM SAVETOVAO AKO ŽELITE DA OPSTANETE Sukob mišljenja uživo u emisiji: Lekari analiziraju uspeh Nestorovića

(Espreso/Daily Mail/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.