AU, KAKO GA JE OLADILA! Lepotica HLADNOKRVNO odbila mladića, na stadionu se ZALEDELO zbog njenog POTEZA (VIDEO)
Devojka i mladić, Foto: Printscreen/Twitter/@enecd14

pukla ljubav

AU, KAKO GA JE OLADILA! Lepotica HLADNOKRVNO odbila mladića, na stadionu se ZALEDELO zbog njenog POTEZA (VIDEO)

Devojka odbila mladića naočigled kamera na utakmici

Objavljeno:

Na stadionu Metropolitano u tom je trenutku svirala pesma Maraje Keri "All I Want for Christmas Is You", pa je nekako u skladu s tim stihovima i jedan mladi navijač madridskog Atletika poželeo malo njene pažnje, makar jedan poljubac za Božić.

Nažalost, lepotica u njegovu društvu ga je tako hladno odbila da je na celom stadionu naglo pala temperatura, a snimak pada tog ljubavi žednog vojnika u međuvremenu je postala hit na društvenim mrežama.

Je li njeno srce u nastavku dana omekšalo, ne znamo, ali zato znamo da je glavnom junaku snimka dan makar donekle popravio Markos Ljorente.

@espnbrasil NO INTERVALO DO JOGO... 👀 O que será que ele falou para deixá-la brava? 😂 ❤ Detalhe: foi no jogo pré-Natal entre Atlético de Madrid e Sevilla 👀 📹 budzex4 #tiktokesportes #atleticodemadrid #global #futebol #torcida #natal ♬ som original - ESPN Brasil

Raspoloženi napadač Atletika zatresao je mrežu Sevilje u 46. minutu, a njegov je pogodak ujedno odlučio pobednika u derbiju kola.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/Net.hr/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.