PRETVARALA SE DA JE MUŠKARAC KAKO BI ZAVELA DRUGU ŽENU: Britanka OSUĐENA na OVOLIKO godina ZATVORA
Foto: Profimedia

ODLUČENO

PRETVARALA SE DA JE MUŠKARAC KAKO BI ZAVELA DRUGU ŽENU: Britanka OSUĐENA na OVOLIKO godina ZATVORA

Žrtva je poroti je rekla kako je „odnos sa Blejd bio pun ljubavi, brige i nege, a postojali su snovi za budućnost, poput planiranja venčanja, kupovine kuće i vaspitavanja dece"

Objavljeno:

Britanka Blejd Silvano (41) danas je osuđena na 10 i po godina zatvora zbog optužbi za seksualni napad, nakon što se pretvarala da je muškarac kako bi zavela drugu ženu, pritom koristeći razne obmane, saopštio je sud u Kembridžu.

Silvano je u maju proglašena krivom po dve tačke za seksualni napad penetracijom, a danas je osuđena i za, kako je sudija naveo, "vešto i perfidno izvedenu prevaru”, preneo je je Gardijan.

Britanski medij navodi da je osuđena pronašla žrtvu na sajtu za onlajn upoznavanje u novembru 2016, nakon čega se, koristeći lažno ime, Blejd Mendez, predstavljala kao muškarac tokom dvogodišnje veze sa žrtvom, majkom dvoje male dece.

Sudija
Sudijafoto: Profimedia

Pored ostalog, žrtvi je slala fotografije na kojima brije lice; pretvarala se i da urinira stojeći, a takođe je lagala da se lečila od raka, rečeno je sudu Kada su ona i podnositeljka žalbe verile i bile intimne, Silvano je odbijala da bude viđena naga, niti je dozvolila žrtvi da dodirne njene genitalije, tvrdeći da je "svesna nedostataka na svom telu zbog povreda zadobijenih u vojsci", rekla je tužiteljka pred sudom u Kembridžu.

Sudija je naveo da je Silvano koristila "ili penis sa trakom ili dildo sa dva kraja" da penetrira u ženu.

Žrtva je slučaj prijavila policiju kada je otkrila vu prevaru nakon što pronašla Silvano na Fejsbuku u septembru 2018. "u potpuno drugačijoj životnoj situaciji".

Druga osoba, koja je takođe bila u vezi sa Blejd Silvano, kasnije je rekla ženi da "nije ni prva, ni poslednja žrtva“. Silvano je takođe lagala da je veterinar, da ima doktorat i da je veteran britanske vojske.

Žrtva je poroti je rekla kako je „odnos sa Blejd bio pun ljubavi, brige i nege, a postojali su snovi za budućnost, poput planiranja venčanja, kupovine kuće i vaspitavanja dece".

Dodala je i da je Silvano navodno primala hemoterapiju zbog raka, što je trebalo da ima veze sa njenom neplodnošću.

- Blejd je čak predložila usvajanje moje dece kada sam prolazila kroz sudski postupak s njihovim biološkim ocem - rekla je ona.

Bonus video:

06:00

ZBOG OVIH LOŠIH NAVIKA, VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT I PLODNOST SU UGROŽENI! Stanišić otkrila koja hrana može da vam pomogne (VIDEO)

(Espreso / Agencije/ Pripremila M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.