OVO SU NAJPOŽELJNIJE DESTINACIJE ZA PROSLAVU BOŽIĆA: Mnogi bi predstojeće PRAZNIKE proveli u OVOJ METROPOLI, a vi?
Beč, Foto: AP Photo Lisa Leutner AP, Miloš Dojčinović, Wikipedia

odmor za vreme praznika

OVO SU NAJPOŽELJNIJE DESTINACIJE ZA PROSLAVU BOŽIĆA: Mnogi bi predstojeće PRAZNIKE proveli u OVOJ METROPOLI, a vi?

Lista najpoželjnijih destinacija za božićne praznike

Objavljeno:

Uz pomoć podataka prikupljenih preko društvenih medija i rezultata Guglove pretrage formirana je lista najpoželjnijih destinacija za božićne praznike, piše Cloudvards.net.

Pretraga ovog veb-sajta pokazala je da većina ljudi iz celog sveta sanja i planira da dođe u London za novogodišnje i božićne praznike. Glavni grad Velike Britanije je na vrhu liste želja u dvadesetak zemalja, uključujući Španiju, Holandiju, Kanadu i Australiju.

Najčešće korišćene ključne reči za pretragu na internetu su "Božić u Londonu" i "stvari koje treba uraditi u Londonu za Božić".

Beč u Austriji je drugi najpopularniji grad za Božić, posebno u Italiji, Nemačkoj i Sjedinjenim Državama.

1 / 9 Foto: Miloš Dojčinović

Analiza Cloudvards.neta pokazala je da Evropljani tokom Božića najčešće ostaju na sopstvenom kontinentu. Ako putuju, idu u susedne zemlje, uglavnom u gradove Beč i Budimpeštu. Za Britance Prag je savršeno mesto za božićni odmor, a za Francuze to je Brisel. Portugalci vole Pariz, a Austrijanci Nirnberg.

1 / 5 Foto: Miloš Dojčinović

Nasuprot tome, mnogi kanadski, američki i australijski putnici rado putuju daleko od kuće za idealan božićni raspust, pokazuju podaci.

Najpopularniji gradovi za proslavu Božića prema analizi Cloudvards.neta: 1. London, Ujedinjeno Kraljevstvo 2. Beč, Austrija 3. Njujork, SAD 3. Pariz, Francuska 4. Budimpešta, Mađarska 5. Madrid, Španija 6. Prag, Češka Republika 7. Brisel, Belgija 8. Tokio, Japan 9. Belin, Nemačka 10. Minhen, Nemačka 11. Nirnberg, Nemačka 12. Amsterdam, Holandija 13. Kopenhagen, Danska 14. Strazbur, Francuska

Bonus video:

04:07

OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZA REKLAMACIJU TURISTIČKE USLUGE! Nikolić: Mi na odmoru želimo razonodu, a ne da prolazimo kroz NOĆNU MORU

(Espreso/Pun kufer/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.