HTELA DA U TERETANI DA PODIGNE NAJVEĆI TEG, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Zbog zvuka koji se čuo, POCRVENELA JE
Tegovi, Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@oblivixusa

bruka i sramota

HTELA DA U TERETANI DA PODIGNE NAJVEĆI TEG, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Zbog zvuka koji se čuo, POCRVENELA JE

Kad gledamo tuđe snimke na društvenim mrežama, uvek pomislimo da se neprijatne situacije događaju samo drugima, dok se ne uverimo u suprotno

Objavljeno:

Za odlazak u teretanu devojke najčešće biraju helanke ili donji deo trenerke. Ali, ponekad se desi da na vežbanje dođu i u pantalonama koje su dovoljno komotne da mogu da izdrže i malo naporniji trening.

Devojke koje su gotovo svakodnevno u teretani veruju da ih garderoba ni u jednom trenutku neće izdati, makar i da nije namenjena za odlazak na vežbanje. To je pomislila i jedna korisnica TikToka, koja na vežbanje nije došla adekvatno obučena. Tako je na bolan način saznala da bi u teretanu ipak trebalo da ide isključivo u helankama, donjem delu trenerke, biciklističkim pantalonama ili šortsu.

Devojka je ušla u teretanu u širokim prugastim pantalonama i dukserici. Toliko je želela da podiže tegove da se nije setila čak ni da skine vunenu kapu sa kojom je ušla u teretanu. Obema rukama zgrabila je veliku šipku sa tegovima i prebacila je iza leđa, a onda je počela da se spušta. Dok se približavala podu, teretanom se prolomio zvuk zbog kog je vežbačica odmah pocrvenela. Naime, njene pantalone su pukle, i to ni manje ni više nego posred zadnjice!

Kad je shvatila šta se desilo, devojka je brže-bolje vratila šipku sa tegovima na mesto, opipala pocepane pantalone iz kojih je „sevnuo“ njen donji veš i počela da se smeje na sav glas. Takođe, pokušala je da objasni da nije namerno došla u teretanu sa pantalonama koje već nije testirala.

- Stalno čučim u njima – objasnila je devojka, a onda je dodala da je prvi put u životu pocepala pantalone zbog čučnja. Takve situacije je, kaže, ranije viđala samo na društvenim mrežama, u klipovima koje su delili drugi korisnici.

@oblivixusa Ive only ever seen it happen online😂😂 #jimtok #girlswholift ♬ original sound - Paige 👹

Većina njenih pratilaca pozitivno je prokomentarisala incident sa pucanjem pantalona u teretani.

- To je dobar znak!

- Bio je to baš duboki čučanj…

- Da vidimo da li će se i druge pantalone tako pocepati!

- Ne znam za tebe, ali ja uvek prethodno testiram da li mogu da uradim čučanj u novoj odeći.

- Ovo je bilo tako smešno, hvala ti što si me nasmejala!

- Čestitam na reakciji – bili su neki od komentara onih koji su odgledali snimak.

Bonus video:

02:47

UREĐUJE SE KUPALIŠTE U SREMSKOJ MITROVICI: Peščana plaža i teretana na otvorenom - Evo šta vas sve očekuje predstojeće sezone!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.