RUMUN PREREZAO VENE ZBOG ONOGA ŠTO JE PROČITAO NA INTERNETU: Pokušao da se UBIJE zbog nečega što mnogo SRBA radi
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

ŽENA MU SPASILA ŽIVOT

RUMUN PREREZAO VENE ZBOG ONOGA ŠTO JE PROČITAO NA INTERNETU: Pokušao da se UBIJE zbog nečega što mnogo SRBA radi

Muškarac iz Botošana prerezao vene nakon što je na osnovu informacija sa Gugla "saznao" da ima rak debelog creva

Objavljeno: 16:46h

Muškarac iz Botošana u Rumuniji, želeo je da okonča svoj život nakon što mu je na internetu Dr Gugl „dijagnostikovao” da ima rak debelog creva. Kako prenosi portal "Libertatea", on je presekao vene na levoj ruci, ali ga je na sreću, supruga pronašla na vreme. Ne gubeći vreme, ona je pozvala Hitnu pomoć i tako mu spasila život.

Pokušao da se ubije u kotlarnici

Muškarac je pokušao da sebi oduzme život i to tako što je prerezao vene u subotu, nakon što je supruzi ostavio poruku na telefonu. Sve je počelo nakon što je imao je problema sa debelom crevom i sebi je postavio dijagnozu raka debelog creva, pročitavši na internetu o simptomima koje ima.

On je nakon toga otišao u kotlarnicu porodične kuće gde je bio kotao, da naloži vatru, a ženi je ostavio poruku na telefonu u kojoj joj je rekao da je dobra žena i zamolio je da mu oprosti. Supruga je uletela u kotlarnicu i zatekla ga u lokvi krvi. Tom prilikom je momentalno pozvala Hitnu pomoć.

Hitna pomoć, Ambulantna kola, kola hitne pomoći
foto: Damir Dervišagić

Nikada nije bio kod onkologa

Portparol okružne bolnice za hitne slučajeve Mavromati u Botošanu Joan Asaftei rekao je u utorak za "Nevs.ro" da se pacijent ne nalazi u medicinskoj dokumentaciji nijednog onkologa. „Predstavio se pacijent koji nije na evidenciji na onkološkoj ordinaciji. To je više bila depresivna pozadina“, izjavio je Joan Asaftei.

Kako se navodi, on se nalazi u bolnici gde se oporavlja.

Bonus video:

02:56

POBEDILA RAK, RODILA DETE DOK JE BILA U KOMI, A ONDA USLEDILA ČAROLIJA! Potresna priča hrabre Milice Petrović: Jedva sam izdržala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.